• Haberler
  • Genel
  • Afyon'da 87 milyon TL'ye satılık yumurta üretim tesisi

Afyon'da 87 milyon TL'ye satılık yumurta üretim tesisi

Türkiye'de son yıllarda emlak ve otomotiv satışlarının nabzını tutan sahibinden.com'da Afyonkarahisar hakkında dikkat çekici bir ilan yer aldı. Saraydüzü'ndeki bir yumurta üretim tesisi için 87 milyon 500 bin TL'lik satış ilanı verildi   Sahibinden.com adlı internet sitesi ve akıllı telefon uygulamasında yer alan ilanda 'Afyon’da Satılık Yumurta Üretim Tesisi' başlığı kullanıldı. 87 milyon 500 bin [&hellip]

Türkiye’de son yıllarda emlak ve otomotiv satışlarının nabzını tutan sahibinden.com’da Afyonkarahisar hakkında dikkat çekici bir ilan yer aldı. Saraydüzü’ndeki bir yumurta üretim tesisi için 87 milyon 500 bin TL’lik satış ilanı verildi

Sahibinden.com adlı internet sitesi ve akıllı telefon uygulamasında yer alan ilanda “Afyon’da Satılık Yumurta Üretim Tesisi” başlığı kullanıldı. 87 milyon 500 bin TL’lik değer biçilen yumurta üretim tesisi hakkındaki açıklamada tesisin tüm ayrıntılarına yer verildi.
18 BİN METREKARE ARAZİ ÜZERİNE KURULU
Açıklamada “Tesisimiz 2015 yılında, yumurta ve yem üretimi amaçlı kurulmuş olup, 18.000 metrekare arazi üzerinde 10.000 metrekare kapalı alan ve 8.000 metrekare açık alandır. Afyonkarahisar merkez Saraydüzü Köyü mevkiinde ve şehir merkezine 15 kilometre mesafededir. Yapı kullanma ve ÇED raporları alınmıştır. Bölgesinde başka yumurta üretim tesisi bulunmaması sebebiyle bio-güvenlik açısından problemsiz bir konuma sahiptir. Tüm etrafı tel örgü ve beton duvarla çevrilmiş, iç sahası da beton zeminlidir. Girişte son sistem ilaçlama tüneli mevcuttur. 400 kw.trafosu ve 500 kw. İle 350 kw.Aksa marka 2 adet tam otomatik jeneratöre sahiptir. Dış ve iç güvenlik kameraları mevcuttur. 2 adet su kuyusu olup, genleşme tankı vasıtasıyla su ihtiyacı sağlanmaktadır” ifadelerine yer verildi.
İlanda ayrıca tesisteki kümes ve yem fabrikası özelliklerine de dikkat çekilerek, tesisin avantajlı bir yatırım olduğu vurgulandı.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme