Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’da 3 kez ağırlandı”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, “ankarakuşu”
olarak bilinen twitter kullanıcısının Afyon’da 3 kez ağırlandığını
ve kendisine yönelik fitne-fücura alet edildiğini belirterek,
“O dönem bizim aleyhimize yazılar yazdırıldı” dedi

Geçtiğimiz günlerde tutuklanan ve tiwitter’de binlerce takipçisi bulunan Ankara Kuşu adlı hesabı yönettiği iddia edilen O.Y.’nin Afyonkarahisar’daki bağlantılarıyla ilgili olarak da görüşlerine başvurduğumuz AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, “Ben gerekenleri söyledim. Bundan sonrası halkımızın öngörüsüne ve basın mensuplarımızın becerisine kalmıştır.” şeklinde konuştu.
Ankara Kuşu hesabı uzun süredir sosyal medya aracılığıyla devlet kurumlarına ve AK Parti’ye ilişkin kulis bilgileri olduğunu ileri sürdüğü gelişmeleri paylaşıyordu. Ankara Kuşu hesabının 500 binden fazla takipçisi bulunuyordu. “Ankara Kuşu” kullanıcı adıyla Twitter’da yaptığı paylaşımlar nedeniyle gözaltına alınan O.Y. tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Ankara Kuşu ile ilgili yaşanan gelişmelerin ardından AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, “Biz de bu kriptoya Afyonkarahisar’da 5 yıldız otel ayarlayan ve bahşişe boğan yardakçı kriptoları da deşifre etsek mi acaba?” mesajını paylaşmıştı.
Bu kişi ile ilgili görüşlerini ve her türlü bilgiyi paylaştığını hatırlatan Milletvekili Ali Özkaya, “Bu şahıs Afyon’a 3 defa getirildi ve misafir edildi. O dönem bizim aleyhimizde epey yazılar yazdırıldı. Güya biz Sayın Bakan’ın ayağını kaydıracağız diye bir sürü fitne, fücur ortaya atıldı. Fitne yapan herkes ve bu tür süfli insanları kullanan herkes yapılanların mutlaka bir gün toplumun önüne çıkacağını bilmeli. Ben gereken her şeyi söylediğime inanıyorum, bundan sonrasını bulmak, anlamak basın mensuplarımızın becerisine, halkımızın ferasetine bağlı.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti