Afyon’da 2 mutasyonlu vaka tespit edildi

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi'ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.     Afyonkarahisar’da 2 [&hellip]

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyonkarahisar’da 2 kişide mutasyonlu koronavirüs tespit edilirken, 7 kişi de temaslı vaka olarak karantina
altına alındı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de 17 ilde toplamda da 128 vatandaşta mutasyonlu koronavirüs tespit edildiğini açıklamıştı. Afyonkarahisar’da da koronavirüsün mutasyona uğramış hali olan ve “İngiltere varyantı” olarak da adlandırılan virüs 2 kişide tespit edildi. Mutasyonlu koronavirüs tespit edilen 2 kişi tedavi altına alınırlarken, 7 kişi de temaslı vaka olarak karantina altına alındı.
>> Burak AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme