Afyon'da 145 bin öğrenci karne sevinci yaşadı

Afyonkarahisar’da ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 145 bine yakın öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi Merkez bağlı Bostanlı Köyü ilkokulu’nu ziyaret eden Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, öğrencilere karne ve hediye verdi. Yalçın'a, Temel Eğitim Şube Müdürü Medeni Buğra eşlik etti. Karne dağıtım töreninde konuşan Yalçın şunları kaydetti: 'Tüm eğitim çalışanlarımız ile [&hellip]

Afyonkarahisar’da ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 145 bine yakın öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Afyonkarahisar’da ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 145 bine yakın öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi. Merkez bağlı Bostanlı Köyü ilkokulu’nu ziyaret eden Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, öğrencilere karne ve hediye verdi. ( Mustafa Bayer – Anadolu Ajansı )

Merkez bağlı Bostanlı Köyü ilkokulu’nu ziyaret eden Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, öğrencilere karne ve hediye verdi. Yalçın’a, Temel Eğitim Şube Müdürü Medeni Buğra eşlik etti.
Karne dağıtım töreninde konuşan Yalçın şunları kaydetti:
“Tüm eğitim çalışanlarımız ile velilerimizin özverili çalışmaları ile geride bıraktığımız 2021-2022 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamlamanın ardından heyecanla beklenen karne gününe ulaştık. Çocuklarımız ve eğitimcilerimizle birlikte aynı heyecanı paylaşmanın gurur ve onurunu taşıyorum.” dedi. Tören karne ve hediye dağıtımı ile tamamlandı.
VALİ ÇİÇEK’TE KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Öte yandan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’te Abdürrahim Mısri Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Karne takdiminden sonra öğretmenlerle bir araya gelerek sınıfları ziyaret eden Vali Çiçek, öğrencilere tatil dönemini verimli geçirmelerini tavsiye etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme