• Haberler
  • Genel
  • Afyon’a yeni tesisler kazandırıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyon’a yeni tesisler kazandırıldı – Kocatepe Gazetesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından tarımsal hibelerle ilgili toplantı düzenlendi Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, tarımsal hibelerle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı. Kırsal Kalkınma Örgütlenme Şube Müdürlüğü’nden Metin Demir ve Ahmet Şevik’in yaptığı bilgilendirmeye çok sayıda izleyici katıldı.Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan Metin Demir, 𔄚 yıldan beri ekonomik [&hellip]

Afyon'a yeni tesisler kazandırıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından tarımsal hibelerle ilgili toplantı düzenlendi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, tarımsal hibelerle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı. Kırsal Kalkınma Örgütlenme Şube Müdürlüğü’nden Metin Demir ve Ahmet Şevik’in yaptığı bilgilendirmeye çok sayıda izleyici katıldı.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan Metin Demir, “2 yıldan beri ekonomik yatırımlar konusunda çalışıyoruz. Kırsal Kalkınmayı Destekleme Programı, 2006 yılından bu yana uygulanmakta. Bu kapsamda ilimizde 52 tane proje uygulandı. Bunların hepsi niyahetlendirildi.52 adet tesis ve işletme Afyonumuza kazandırılmış oldu. Küçük ve orta ölçekli yatırımcıların desteklenmesi, işyerlerinin Avrupa Birliği standartına uymasıdır. Tamamen yerel kaynaklıdır” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme