• Haberler
  • Genel
  • “Afyon’a yapılacak en küçük yatırım bile çok önemli”

“Afyon’a yapılacak en küçük yatırım bile çok önemli”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’a gelen yerli ve yabancı işadamlarına, hem hükümet hem de yerel idareciler kanalıyla her türlü kolaylığın sağlandığı ifade etti. Çoban, “Afyonkarahisar’a yapılacak en küçük yatırım bile çok önemli” dedi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’daki yatırım ve ticari potansiyelini incelemek üzere ilimize gelen Arabistan ve Kuveytli işadamlarına Akarçay’ı gezdirdi.YATIRIMLAR VE TİCARİ [&hellip]

"Afyon'a yapılacak en küçük yatırım bile çok önemli"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’a gelen yerli ve yabancı işadamlarına, hem hükümet hem de yerel idareciler kanalıyla her türlü kolaylığın sağlandığı ifade etti. Çoban, “Afyonkarahisar’a yapılacak en küçük yatırım bile çok önemli” dedi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’daki yatırım ve ticari potansiyelini incelemek üzere ilimize gelen Arabistan ve Kuveytli işadamlarına Akarçay’ı gezdirdi.
YATIRIMLAR VE TİCARİ
POTANSİYEL ANLATILDI
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba’nın öncülüğünde Arabistan ve Kuveyt’ten ilimize gelen işadamları Saad Al-Awaidy ve Muhammet Şe-Alshaya çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la görüşmelerde bulunan işadamları, Afyonkarahisar’ın yatırım ve ticari potansiyelini hakkında bilgiler aldı.
Yabancı işadamlarına Afyonkarahisar’ın misafirperverliğini en üst düzeyde gösteren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, konuklarına Akarçay’ı gezdirdi. Afyonkarahisar’ın en önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelen Akarçay’da nehir gemisiyle gezinti yapan yabancı işadamları, Akarçay’a hayran kaldı. İşadamlarının Akarçay gezisine, Şeneller Turizm Genel Koordinatörü Bilal Şenel de katıldı.
“ZİYARETLER KISA
SÜREDE MEYVESİNİ VERİR”
Afyonkarahisar’a gelen yerli ve yabancı işadamlarına, hem hükümet hem de yerel idareciler kanalıyla her türlü kolaylığın sağlandığı belirten Başkan Burhanettin Çoban, Belediye olarak, turizme açılan İnaz bölgesinde yol açma, altyapı ve üst yapı hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Afyonkarahisar’a yapılacak en küçük yatırımın bile kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Çoban, “İlimize yatırımcı çekilmesi noktasında büyük çaba harcayan değerli Milletvekilimiz Sait Açba’ya çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu ziyaretler en kısa sürede meyvesini verir ve yapılacak yeni yatırımlarla Afyonkarahisar’ın kalkınması daha da artar” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme