• Haberler
  • Gündem
  • 'Afyon'a sağlık hizmetleri için 438 milyon lira yatırım yapıldı'

'Afyon'a sağlık hizmetleri için 438 milyon lira yatırım yapıldı'

Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca, ''Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla yeni sağlık tesislerinin yapımı, personel sayısının arttırılması, hastanelerin tıbbi cihaz kapasitesinin arttırılması ve hasta yataklarının nitelikli hale getirilmesinde dev bir yatırıma imza atıldı ve Afyonkarahisar bir uçtan diğer bir uca kadar sağlık tesisleriyle donatıldı ' diye konuştu.'HASTANE KAPILARINDA YAŞANAN ÇİLEYE SON VERDİK'Sağlıkta yaşanan dönüşüm ile vatandaşların [&hellip]

Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca, ‘‘Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla yeni sağlık tesislerinin yapımı, personel sayısının arttırılması, hastanelerin tıbbi cihaz kapasitesinin arttırılması ve hasta yataklarının nitelikli hale getirilmesinde dev bir yatırıma imza atıldı ve Afyonkarahisar bir uçtan diğer bir uca kadar sağlık tesisleriyle donatıldı ” diye konuştu.
“HASTANE KAPILARINDA
 YAŞANAN ÇİLEYE SON VERDİK”
Sağlıkta yaşanan dönüşüm ile vatandaşların hastane kapılarında yaşadığı çileye son verdiklerini ifade eden Eroğlu, “2002 yılında doktor sayısı 211 iken 486’ya yükselttik. Ayrıca yatak kapasitesini de artırarak 2.277’ye çıkardık” dedi.
 “AKILLI HASTANELERİ HİZMETE ALDIK”
“Türkiye’nin 8. en büyük akıllı hastanesi olan Afyonkarahisar Devlet hastanesi başta olmak üzere 13 adet devlet hastanesini Afyonkarahisarlıların hizmetine sunduk” Eroğlu “Son 15 yılda ayrıca 18 sağlık ocağı ve aile sağlığı merkezini tamamladık. 10 adet hastane ek binasını da tamamladık” açıklamasında bulundu.
“SAĞLIK ALANINDA
EGE’YE HİZMET VERİLİYOR”
Kocatepe Üniversitesi Hastanesi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin kurulduğunu belirten Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Bu hastanemiz alanında ülkemizin en ileri teknolojiye sahip hastanelerinden biridir ve burada ülkemizin her yerinden gelen hastalar tedavi edilmektedir. Ayrıca Kocatepe Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji Hastanesini hizmete aldık. Yaklaşık 105 milyon lira yatırım ile kurulan bu hastanemiz Afyonkarahisar’ın yanı sıra çevre illere ve Ege bölgesine hizmet veriyor” dedi.
“AFYONKARAHİSAR’IMIZI SAĞLIKTA
MERKEZ HALİNE GETİRDİK”
Afyonkarahisar’da Sağlık alanında yaşanan dönüşümün yeni yatırımlar ile devam ettiğinin altını çizen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “5 yıldızlı hastaneleri hizmete sunduk. Afyonkarahisar’ımızı sağlıkta merkez haline getirdik. Bu durumu pekiştirmek için yeni yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Ege’nin parlayan yıldızı Afyonkarahisar her şeyin en iyisine layık” değerlendirmesinde bulundu.

Bakmadan Geçme