Afyon'a Psikolojik Eğitim Derneği açıldı

Psikolojik destek ve eğitim derneği olarak hizmet verecek olan Mavi Kelebek Psikolojik Destek ve Eğitim Derneği Kadınana Caddesi'ndeki Afyon Börek üstünde hizmete girdi. Derneğin açılışına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Fevzi Özdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Diktaş, okul müdürleri, rehber öğretmenler ve dernek üyeleri katıldı.DERNEKTEN KİMLER FAYDALANACAKKurdele kesimi Başkan Çoban ve [&hellip]

Psikolojik destek ve eğitim derneği olarak hizmet verecek olan Mavi Kelebek Psikolojik Destek ve Eğitim Derneği Kadınana Caddesi’ndeki Afyon Börek üstünde hizmete girdi. Derneğin açılışına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Fevzi Özdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Diktaş, okul müdürleri, rehber öğretmenler ve dernek üyeleri katıldı.
DERNEKTEN KİMLER
 FAYDALANACAK
Kurdele kesimi Başkan Çoban ve Dernek Başkanı Esra Akcan tarafından yapıldı. Derneğin amaçları hakkında bilgi veren Başkan Akcan, derneğin 7 psikolojik danışman, uzman klinik psikolog ve iki psikiyatrist tarafından ortaklaşa kurulduğunu söyledi. Akcan, “Bu hizmetler arasında etkili ebeveynlik, eğitim ve kariyer danışmanlığı, uyum ve davranış sorunları, gelişimsel problemler alanlarda eğitimler gerçekleştirilecek. Çeşitli alanlarda psikolojik destek hizmetleri sunularak, eğitim, sağlık, ruh sağlığı alanında çalışan meslek elemanlarının mesleki gelişimlerini sağlamak amacıyla kurs, seminer, söyleşi, panel, sertifika programları gibi etkinlikler yapılacak. Eğitim çalışmalarında da etkili iletişim, öfke kontrolü, kişiler arası iletişim, çocuk ve ergen iletişimi gibi konularda eğitimler yapmayı planlıyoruz.” dedi.
AFYON’DA İLK MERKEZ
Derneğin Afyonkarahisar’a ve bölgeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Çoban, “İlk kez böylesine mesleğine aşık, geleceğe güvenle bakan, hedef sahibi genç kardeşlerimizin böyle bir oluşum içine girdiğini görmek bizleri de mutlu etti. Kentimizin böyle derneklere, böyle girişimlere ve merkezlere ihtiyacı var. Afyon’da da ilk merkez olduğunu sanıyorum. Afyonkarahisar’a ve bölgemize hayırlı olsun.” ifadesine yer verdi.
“İMKANLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE
DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”
İmkanları ölçüsünde destek vermeye hazır olduklarını kaydeden Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Hizmetleri Şube Müdürü Fevzi Özdemir, “Arkadaşlarımızın öz güven sahibi olup, hem resmi görevlerini, hem böylesine bir Sivil Toplum örgütü dernekte faaliyet yapmaları bizi heyecanlandırdı. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak imkanlarımız ölçüsünde sizlere destek vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme