• Haberler
  • Genel
  • “Afyon'a özel program istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

“Afyon'a özel program istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, 25 Kasım Pazar günü Bölgesel Zafer Havaalanı'nı açacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’a özel bir programla gelmesini arzu ettiklerini söyledi. Zeybek, Bakan Eroğlu ile bu konuda istişarede bulunduklarını belirtti Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mehmet Zeybek, partisinin Genel Başkanı Başbakan [&hellip]

"Afyon’a özel program istiyoruz”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, 25 Kasım Pazar günü Bölgesel Zafer Havaalanı’nı açacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’a özel bir programla gelmesini arzu ettiklerini söyledi. Zeybek, Bakan Eroğlu ile bu konuda istişarede bulunduklarını belirtti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mehmet Zeybek, partisinin Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’a toplu açılışlar için özel bir ziyaret yapmasını arzu ettiklerini söyledi.
EKONOMİ İÇİN BULUNMAZ FIRSAT
Zeybek, AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Kasım Pazar günü Bölgesel Zafer Havaalanının açılışı için geleceğini belirtti. 25 Kasım Pazar günü Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar belki Eskişehir’de bulunulacağını ifade eden İl Başkanı Mehmet Zeybek; “Türkiye’nin en büyük dördüncü hava limanının açılışı gerçekleştirilecek. Bu Afyon ekonomisi ve sanayicileri için gerçekten bulunmaz bir fırsat olacak. İnşallah sanayicilerimiz, Afyonumuz tabi Kütahya, Uşak ve Eskişehir gibi çevre illerimiz için ve ülkemiz için hayırlı olacağından eminim.” dedi. Mehmet Zeybek, Başbakan Erdoğan’ın bölgesel havaalanı açılışının dışında bir programla Afyonkarahisar’a gelmesini amaçladıklarını söyledi.
NİYET ÖZEL AFYON ZİYARETİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar için özel bir programa katılmasını amaçladıklarını belirten Zeybek şöyle konuştu: “İnşallah Afyon’a Sayın Başbakanımızı toplu açılışları yapacağı, müstakil bir ziyaret yapması için davet edeceğiz. Kesin olmamakla birlikte zannederim Sayın Başbakanımız 25 Kasım Pazar günü illere gelmeyecek. Sayın Bakanımızdan edindiğimiz bilgiye göre Sayın Genel Başkanımız Başbakanımız havaalanı açılışı için direk olarak oraya gelecekler. Zannederim açılıştan sonra büyük ihtimalle geri dönecekler. Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile birlikte istişare ettik. Afyonkarahisar için Başbakanımıza özel bir program düzenlemek niyetindeyiz.” AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Gazze’de yaşananlar, Suriye’deki din kardeşlerimizde dahil olmak üzere yeryüzünde zulüm gören tüm insanlara Allah’tan sabrı cemil niyaz ettiğini, terörün bir an önce son bulması dileklerini sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme