Afyon’a Kamerunlu kardeş şehir geliyor

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kamerun’un Gounte şehri ile Afyonkarahisar’ın kardeş şehir ilişkileri çerçevesinde, Afyonkarahisar’a gelen Kamerun’lu işadamlarını makamında kabul etti Mus Far MAN Otomotiv Şirketi Müdürü Veli Murat Çıracıoğlu’nun öncülük ettiği ziyarete, Touristiqune Express SA şirketi sahibi Yaouba Bello ve beraberindeki Kamerun’lu işadamları katıldı. Kardeşlik ilişkilerinin 3 yıl önce Başkan Burhanettin Çoban’ın kendisini Touristiqune Express [&hellip]

Afyon'a Kamerunlu kardeş şehir geliyor

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kamerun’un Gounte şehri ile Afyonkarahisar’ın kardeş şehir ilişkileri çerçevesinde, Afyonkarahisar’a gelen Kamerun’lu işadamlarını makamında kabul etti

Mus Far MAN Otomotiv Şirketi Müdürü Veli Murat Çıracıoğlu’nun öncülük ettiği ziyarete, Touristiqune Express SA şirketi sahibi Yaouba Bello ve beraberindeki Kamerun’lu işadamları katıldı.
Kardeşlik ilişkilerinin 3 yıl önce Başkan Burhanettin Çoban’ın kendisini Touristiqune Express SA şirketi sahibi Yaouba Bello ile tanıştırmasıyla başladığını belirten Veli Murat Çıracıoğlu, karşılıklı ticaretle başlayan ilişkileri, kardeşlik boyutuna taşımak istediklerini söyledi.
Kamerun’un Gounte şehriyle Afyonkarahisar’ın kardeş il olması için çalışmalara başladıklarını kaydeden Çıracıoğlu, “Belediye Başkanımız sayesinde gerçekleşen bu iş ortaklığıyla çok güzel çalışmalara imza attık. Yaptığımız iş ortaklığı sayesinde geçtiğimiz yıl 2 milyon dolar ihracat yaptık. İkili ilişkilerin artması nedeniyle Gounte şehriyle Afyonkarahisar’ın kardeş şehir olması için çalışma başlattık” dedi.
Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kamerun’la olan ilişkilerin geliştirilerek daha da artması temennisinde bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme