• Haberler
  • Genel
  • “Afyon’a hizmet ettik” – Kocatepe Gazetesi

“Afyon’a hizmet ettik” – Kocatepe Gazetesi

Maliye eski Bakanı İsmet Attila, üstlendikleri görevler boyunca Afyonkarahisar’a hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi Eski Maliye Bakanı İsmet Attila, kardeşi Cafer Attila ile birlikte Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Konak'ı makamında ziyaret etti.BÜYÜK DESTEKLERİ OLDUESOB Başkanı Abdülkadir KONAK 'Sayın Bakanımız İsmet Attila Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğimize ait METEM binamızın temelinin atıldığı [&hellip]

"Afyon'a hizmet ettik"

Maliye eski Bakanı İsmet Attila, üstlendikleri görevler boyunca Afyonkarahisar’a hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi

Eski Maliye Bakanı İsmet Attila, kardeşi Cafer Attila ile birlikte Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Konak’ı makamında ziyaret etti.
BÜYÜK DESTEKLERİ OLDU
ESOB Başkanı Abdülkadir KONAK “Sayın Bakanımız İsmet Attila Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğimize ait METEM binamızın temelinin atıldığı dönemde Maliye Bakanlığı görevinde idi. Birliğimize ait bu binanın bu günlere gelmesinde kendisinin de çok büyük destekleri oldu, kendisine bu vesile ile şükranlarımı sunuyorum” dedi.
ESOB BİNASI MUTLU ETTİ
Eski Bakan İsmet Attila da yaptığı konuşma da “Genel Müdürlük, Müşavirlik, Milletvekilliği ve Bakanlık gibi birçok üst düzey görevlerde bulunduk. Bu görevleri yaparken elimizden geldiğince Afyonkarahisar ilimize hizmet etmeye ve birçok kurum ve kuruluşlara destek olmaya çalıştık. Bu kurumlardan biri de Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’dir. 7 Mayıs 1996 tarihinde temelini attığımız bu tesisin şu anki halini görünce çok mutlu oldum, ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak’ın nezdinde emeği geçen herkesi kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum” ifdalerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme