• Haberler
  • Genel
  • Afyon’a hayran kaldılar – Kocatepe Gazetesi

Afyon’a hayran kaldılar – Kocatepe Gazetesi

Fransa, İspanya, İtalya, Polonya, G. Kore ve Tayvan’dan gelen öğrenciler, Afyonkarahisar’a hayran kaldılar Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gençlik Servisleri Merkezi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen organizasyon ile dünyanın çeşitli ülkelerinden ilimize gelen öğrenciler, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Ziyarette, izlenimlerini Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile paylaşan öğrenciler Afyonkarahisar’ı çok beğendiklerini dile getirerek misafirperverliğinden [&hellip]

Afyon'a hayran kaldılar

Fransa, İspanya, İtalya, Polonya, G. Kore ve Tayvan’dan gelen öğrenciler, Afyonkarahisar’a hayran kaldılar

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gençlik Servisleri Merkezi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen organizasyon ile dünyanın çeşitli ülkelerinden ilimize gelen öğrenciler, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
Ziyarette, izlenimlerini Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile paylaşan öğrenciler Afyonkarahisar’ı çok beğendiklerini dile getirerek misafirperverliğinden dolayı tüm Afyonkarahisarlılara teşekkür ettiler. Konuklar, doğal güzelliklerin yanı sıra Afyonkarahisar’ın kültürü ve damak tadına hayran kaldıklarını söylediler.
Ziyarette bilgiler veren Başkan Çoban “Afyonkarahisar tarihi, beş bin yıl öncesine kadar giden bir şehirdir. Burada Hititler, Frigyalılar, Romalılar, Bizanslılar hüküm sürmüştür. Daha sonra ise bilahare Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluğuna ev sahipliği yapmıştır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme