Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’a en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ediyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen ilçe ve belediye başkanları istişare toplantısının 3’üncüsü Döğer Beldesi’nde gerçekleşti. Toplantı da konuşan İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Birlik ve beraberliğin pekiştiği toplantılarımızda Afyonkarahisar’ımıza en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ediyoruz” dedi

 

MHP İl Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen ilçe ve belediye başkanları istişare toplantısının 3’üncüsü Döğer Beldesi’nde gerçekleşti. İl Başkanı Mehmet Kocacan başkanlığında gerçekleşen toplantıya il teşkilatı, ilçe başkanları ve belediye başkanları katıldı. MHP heyeti, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’in ev sahipliğinde Emre Göl’ünde bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İhsaniye İlçe Başkanı Şaban Çabuk, toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür etti. MHP heyetini misafir etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çabuk, hem belediye başkanlığı dönemindeki hem de ilçe başkanlığı dönemindeki tecrübelerini paylaştı.
DEMİREL ÇALIŞMALARI ANLATTI
İstişare toplantısının ev sahipliğini yapan Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel ise böyle bir toplantının Döğer Beldesi’nde düzenlemesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek herkese teşekkür etti. İlçe başkanlarına ve belediye başkanlarına yaptığı hizmetleri ve hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri anlatan Başkan Demirel, Döğer ile ilgili istek ve taleplerini de dile getirdi. Başkan Demirel, Döğer’in ilçe olma konusunda elinden gelen desteği veren MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a da teşekkür etti.
“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRİYORUZ”
Toplantının başkanlığını yapan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, ilçe ve belediye başkanlarının istek ve taleplerini dinledi. Kocacan, “Her ay düzenlediğimiz ilçe ve belediye başkanları istişare toplantısını bu ay Döğer Beldesi’nde gerçekleştik. Ev sahipliğinden dolayı Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’e ve İhsaniye İlçe Başkanı Şaban Çabuk’a teşekkür ediyorum. 3’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz toplantılarımız birlik ve beraberliğimiz ve parti içi kaynaşma açısından önemli buluyorum. Toplantılarımızda hem ilçe başkanlarımız hem de belediye başkanlarımız yaşadıkları sıkıntıları ve istek ve taleplerini dile getiriyorlar. Hem ilçe başkanlarımız hem belediye başkanlarımız ve il yönetimimiz birbirlerini daha iyi tanıyorlar ve birlik ve beraberlik içerisinde Afyonkarahisar’ımıza en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ediyoruz. Toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Toplantılarımız devam edecektir. MHP Afyonkarahisar eski Belediye Meclis Üyesi Mehmet Soner’inde vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti