• Haberler
  • Genel
  • Afyon’a buz pisti kuruluyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon’a buz pisti kuruluyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi ve Seyyah Buz Pisti’nin ortaklaşa çalışmalarıyla Ali Çetinkaya Mahallesi İstasyon Caddesi’ne 1 Nisan -30 Temmuz tarihleri arası kalacak Buz Pateni Pisti kuruluyor. Afyonkarahisar’da spor adına bir yenilik daha geliyor. İstasyon Caddesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Arkası’na Buz Pisti kuruluyor. Yapımına dün başlanan Buz Pisti 3 ay Afyon’da kalacak. Buz Pateni yapmak isteyip de [&hellip]

Afyon'a buz pisti kuruluyor

Afyonkarahisar Belediyesi ve Seyyah Buz Pisti’nin ortaklaşa çalışmalarıyla Ali Çetinkaya Mahallesi İstasyon Caddesi’ne 1 Nisan -30 Temmuz tarihleri arası kalacak Buz Pateni Pisti kuruluyor.

Afyonkarahisar’da spor adına bir yenilik daha geliyor. İstasyon Caddesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Arkası’na Buz Pisti kuruluyor. Yapımına dün başlanan Buz Pisti 3 ay Afyon’da kalacak. Buz Pateni yapmak isteyip de yapamayanların derdine deva olacak buz pisti, birkaç gün içinde hazır hale gelecek. Yapılacak olan buz pistinin İşletme Sorumlusu Taner Tamtürk, yaptığı açıklamada, “Afyonkarahisar Belediyesi ve Seyyah Buz Pisti işbirliğiyle yapılan buz pisti tamamen doğal olacak. 1 Nisan 30 Temmuz arası Afyonkarahisar’da kalacağız. Yakın zamanda Buz Pateni pistimizi hazır hale getireceğiz Burada buz pateni sporu yapmak isteyen tüm Afyonluları bekliyoruz. Gerçek buzda paten keyfini yaşamak isteyenlere kırkar dakikalık seanslarla bu hizmeti vereceğiz. Pateni olmayan vatandaşlarımıza gençlerimize çocuklarımıza burada patende temin edeceğiz kaymaları için ve tek seans 5 TL üzerinden fiyatlandırılacak. Kendimize Afyon’da ilk 3 ayda 10 bin genci bu sporla tanıştırmak gibi bir hedef koyduk. Amacımız maddi değil. Buz pateni sporunun gelişmesi ve tanınması için Afyon’dayız” dedi.

Bakmadan Geçme