• Haberler
  • Gündem
  • Afyon’a Büyükelçilik övgüsü – Kocatepe Gazetesi

Afyon’a Büyükelçilik övgüsü – Kocatepe Gazetesi

Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti.Ziyaret öncesi Valilik şeref defterini imzalayan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Vali Güner'in nazik karşılamalarından dolayı kendisine teşekkür etti.Afyonkarahisar’da bulunmanın kendisi için çok güzel ve önemli olduğunu belirten Nesibova, Afyonkarahisar’da beş yıldızlı bir otelde konaklama imkanı [&hellip]

Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti.
Ziyaret öncesi Valilik şeref defterini imzalayan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Vali Güner’in nazik karşılamalarından dolayı kendisine teşekkür etti.
Afyonkarahisar’da bulunmanın kendisi için çok güzel ve önemli olduğunu belirten Nesibova, Afyonkarahisar’da beş yıldızlı bir otelde konaklama imkanı bulduğunu, bu anlamda da termal turizm alanında Afyonkarahisar’ın kendisini çok iyi geliştirmiş olduğunu yaşayarak gördüğünü söyledi. Afyonkarahisar’da bu ortamın inşa edilmesinde ve geliştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Nesibova, Afyonkarahisar’a her türlü konuda destekçi olacağını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme