Afyon'a 5 milyon turist gelmesi planlanıyor

AK Parti, Afyonkarahisar için '5 milyon turist' hedefi koydu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyon'a gelen turistlerin vakitlerini iyi değerlendirebilmeleri için birçok yatırıma imza attıklarını belirtti Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Eroğlu, bir gazetecinin 'AK Parti Genel Merkezi'nin Kent Ekonomileri Forumu kitabı yayınlandı. Bu kitapta [&hellip]

Afyon’a 5 milyon turist gelmesi planlanıyor

AK Parti, Afyonkarahisar için “5 milyon turist” hedefi koydu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyon’a gelen turistlerin vakitlerini iyi değerlendirebilmeleri için birçok yatırıma imza attıklarını belirtti

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Eroğlu, bir gazetecinin “AK Parti Genel Merkezi’nin Kent Ekonomileri Forumu kitabı yayınlandı. Bu kitapta Afyon için 5 milyon turist hedefi konuldu. Bu hedef için Afyonkarahisarlılara hangi görevler düşüyor” sorusuna şöyle yanıt verdi:
BİRÇOK YATIRIM YAPILDI
“Afyonkarahisar’a gelenlere sorduk; gerek yurtiçinden gerek yurtdışından gelenlere soruyorum. Ne istiyorsun diye. Diyorlar ki biz Afyonkarahisar’da otele takılıp kalmayalım şehir içindeki güzellikleri gezelim. Biz bunun üzerine biliyorsunuz Akarçay inşa ettik. Çok güzel bir mekan zafer ormanı şimdi Allah’a şükürler olsun inşaatımız devam ediyor. Yeni Ağustos Tabiat Parkı’nın içerisinde muhteşem bir İstiklal Tanıtım Merkezi müteahhidin iflas etmesi sebebiyle Müze Binası biraz yarım kaldı ama şu anda Kültür Bakanımız’la görüştük orayı hızla ele alacaklar. Sporla ilgili muazzam artık dünyada bütün spor kulüpleri gelip burada antrenman yapabilecekleri muazzam bir mekan bitti. Başbakanımızın talimatıyla güzel bir kentsel dönüşüm yani tarihi eserlerin ihyası şeklinde bir çalışma başlattık. Yani Afyonkarahisar’a gelen artık güzel mekanlarımız var onları görebilecek. Tarihi Afyon Evleri’ni ziyaret edebilecek. Afyon konaklarında yemeğini yiyebilecek, Kent Ormanı’na gidip çayını içebilecek; Akarçay’a gidecek orada hoşca vakit geçirebilecek.”
GÜMBÜR GÜMBÜR
AK Parti’nin, 2015 seçimlerinde Afyonkarahisar’da büyük bir başarı elde edeceğini kaydeden Eroğlu, “Dünyada şu anda kriz olmasına rağmen Türkiye dört dörtlük büyümeyle devam ediyor Allah’a şükür. Afyonkarahisar’da çok daha hızlı büyüyor. 2015 seçimlerine şimdiden hazırlanıyoruz Allah nasip ederse ocak ayında da 2015 seçim startını vereceğiz burada gümbür gümbür” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme