Afyon’a 10 milyar yatırım yapıldı

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 'Millete hizmet yolunda Afyonkarahisar'a 13 yılda 10,6 Milyar TL yatırım ve destek sağlandı' dedi Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş adamları Derneği (AFSİAD)’ın mayıs ayı istişare toplantısı Anemon Otel’de düzenlendi. AFSİAD istişare toplantısına sanayici ve iş adamlarının yanı sıra AK Parti Milletvekili adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı, [&hellip]

Afyon'a 10 milyar yatırım yapıldı

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Millete hizmet yolunda Afyonkarahisar’a 13 yılda 10,6 Milyar TL yatırım ve destek sağlandı” dedi

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş adamları Derneği (AFSİAD)’ın mayıs ayı istişare toplantısı Anemon Otel’de düzenlendi. AFSİAD istişare toplantısına sanayici ve iş adamlarının yanı sıra AK Parti Milletvekili adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı, Fatih Beder, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu yaptı. “2015 yılı küresel ekonomide sürprizlerle dolu bir yıl olacak” diyen Şehitoğlu, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü; “ABD, Çin ve Rusya’da ekonomileri dalgalı seyir izliyor. Ancak Avrupa ekonomisinde olumlu gelişmeler olursa Türkiye bu durumda olumlu etkilenir. Türkiye’de iyi işleyen bir yargı sistemine ihtiyaç var. Hukuk güvenliği olmazsa ileri bir ekonomi olmaz. Ekonomik büyümede buna bağlı. Yeni yargı reformu çok önemlidir. Bağımsız ve tarafsız olmalıdır. Eğer bu gerçekleşirse sağlam bir demokrasi olur. Merkezi bütçeden daha fazla destek almalıyız.”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın 13 yıllık iktidar döneminde 11 milyar lira yatırım yapıldığını vurguladı.
Yurdunuseven, “Hükümetlerimiz iktidar olduğu 2002 yılından bu güne kadar Afyonkarahisar’ımıza 10,6 Milyar TL tutarında yatırım yaptı. Eğitim, sağlık, adalet, orman ve su işleri, enerji ve tabi kaynaklar, TOKİ, çevre ve şehircilik, tarım ve hayvancılık ve en önemlisi de ulaştırma ve haberleşme alanında yatırımlar yapıldı. Sade ilimize 13 yılda ulaştırma ve haberleşme alanında 2,8 milyar TL yatırım yapıldı. 15,6 Milyon TL KOSGEB ile 18,2 Milyon TL kalkınma ajansı ilimize destekleme sağladı. Üreten Afyonkarahisar’da vergi gelirleri de 2002 öncesine göre arttı. 55 Milyon dolar olan Afyonkarahisar ihracatı katlanarak 2014 verilerine göre 357,5 Milyon dolara yükseldi. Siz değerli iş adamlarımızın ihracatımızın artmasında büyük bir payı var” dedi.
AK Parti Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Son on yıldır Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile çok sayıda projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Afyonkarahisar’da yapılacak projelere destek veremeye hazır olduğunu dile getiren Milletvekili adayı Remziye Sıvacı, 1999 yılından itibaren kentte sağlık alanında hekim olarak hizmet ettiğini söyledi.
AFSİAD istişare toplantısında konuşan Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya ise, başkanlık sisteminin Türkiye’nin öz değerlerinde yer aldığını ifade etti. İstişare toplantısında son olarak konuşan Milletvekili adayı Halil Ürün, bütün göletlerin bedelinin bir barajın tünel aydınlatma bedeli olmadığını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Pakdil ve Öz’den Ürün’e destek

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adaylarına destek için gelen, Kahramanmaraş Milletvekili ve Türk Parlamenterleri
Genel Başkanı Nevzat Pakdil ile Malatya Milletvekili TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, seçim çalışmalarına katıldılar

Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı AK Parti Kahramanmaş Milletvekili Nevzat Pakdil ile TBMM İdare Amiri Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Sultandağı’nda seçim çalışmalarında bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Halil Ürün’ü ziyaret etti.
İlk olarak Sultandağı’nda bulunan esnafları ve kahvehaneleri ziyaret eden Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı AK Parti Kahramanmaş Milletvekili Nevzat Pakdil,TBMM İdare Amiri Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Halil Ürün, esnafı ziyaret ederek vatandaşların isteklerini ve sıkıntıları dinlediler.

“Anneler günü bir gün değil, her gündür”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Halil Ürün, Sinanpaşa İlçesine bağlı Balmahmut Köyü’nde düzenlenen Hıdırellez Bayramına ardından ise Taşoluk Belediyesi
tarafından düzenlenen Anneler Günü programına katıldı

Balmahmut Köyü piknik alanında düzenlenen Hıdırellez Bayramı kutlamalarına Milletvekili Halil Ürün’ün yanı sıra AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Ünal Karadağ, İzmir Eğe Afyonlular Federasyon Başkan Yardımcısı Selami Kuruca, Balmahmut Köyü Muhtarı Yücel Öztürk, Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Sultanbekov’dan
Yurdunuseven’e ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya’nın daveti üzerine ilimize gelen Nogay Türk’ü halk müziği sanatçısı ve ozanı Arslanbek Sultanbekov İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret etti

Afyonkarahisar’da çeşitli programlara katılmak için AK Parti Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya’nın daveti üzerine ilimize gelen Nogay Türk’ü halk müziği sanatçısı ve ozanı Arslanbek Sultanbekov, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i de ziyaret etti. Türkiye’yi ve Afyonkarahisar’ı çok sevdiğini dile getiren Sultanbekov, Milletvekili adayı Ali Özkaya’nın daveti üzerine geldiğini söyledi. Kendisine gösterilen yakın ilgiden memnun olduğundan bahseden Arslanbek Sultanbekov, “Türkiye güzel bir ülke. Burada soydaşlarımla birlikte olmak bana mutluluk veriyor. Afyon’a Ali beyin daveti üzerine geldim. Afyon’u ve insanlarını çok sevdim. Bana gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
ArslanbekSultanbekov’u Afyonkarahisar’da misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden İl Başkanı Yurdunuseven, Sultanbekov’un ziyaretinden çok büyük bir memnuniyet duyduğunu anlattı.

AK kadınlar anneler için yürüdü

AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı
anneler gününü unutmadı. ‘Güçlü Anneler Güçlü Türkiye’ sloganıyla yola çıkan AK Partili kadınlar Anıtpark önünde bir araya gelerek kortej eşliğinde yürüdüler

Anneler günü programının açılış konuşmasını İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk yaptı. Her zaman annelerin kol kanat geren güçlü kadınlar olduğunu vurgulayan Ertürk, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ‘Anneler Günü Yürüyüşü’ düzenlendiğini dile getirdi.

AK Parti teşkilatı Keser
ailesini yalnız bırakmadı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları ve İl teşkilat mensupları, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Keser’in oğlu İbrahim Said Keser’in sünnet düğününe katıldı. Düğüne Arslanbek Sultanbekov’da katılarak mini bir konser verdi.

Bakmadan Geçme