• Haberler
  • Genel
  • Afyon Zafer Lions Kulubü’nden kırsal okullara destek

Afyon Zafer Lions Kulubü’nden kırsal okullara destek

Afyon Zafer Lions Kulubü, 8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü’nde kırsal kesimde yer alan anaokulu ve ilköğretim öğrencilerine yönelik bir dizi etkinlikler gerçekleştirdi.

Okullara eğitim materyalleri, öğrencilere ise t-shirt, gömlek gibi hediyeler bağışlayan bulunan kulüp üyeleri,  öğrencilerle bir araya gelerek, yüz boyama, palyaço gösterisi gibi eğlenceli aktiviteler düzenledi.

8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü’nde kapsamında Frig kuşağı bölgesinin tanıtımına da katkı sağlayan kulüp üyeleri, bölgenin ilgi çeken mekanları; Ayazini, Maltaş, Aslanlı Taş ve Emre Gölü’nde doğa yürüyüşleri gerçekleştirdi.

“EĞİTİMİ TEMEL HİZMET ALANI OLARAK BENİMSİYORUZ”

Etkinliklerin ardından açıklama yapan Afyon Zafer Lions Kulubü Başkanı Murat Çelikbaş, bu etkinliklerin Lions’un hizmet anlayışını yansıttığı dile getirerek, “Lions olarak, toplumun ihtiyaçlarına duyarlı olmayı amaçlıyoruz. Afyon Zafer Lions Kulübü olarak; şehrimiz ve ülkemizin geleceğinin, kendini her anlamda yetiştirmiş çocuklarımıza bağlı olduğu düşüncesi ile eğitimi temel hizmet alanı olarak benimsiyoruz. Herkesi eğitim gönüllülüğü kapsamında kulüplerine destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme