Afyon, YÖREX'te Temsil Edildi

13'üncü YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, ANFAŞ Fuarında Afyonkarahisar temsil edildi.

9-13 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen 13’üncü YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. 

Afyon, YÖREX'te Temsil Edildi

DİNAR BANDOSU AÇILIŞA RENK KATTI

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) birlikte bu etkinlikte yer aldı. Açılışa eşlik eden Dinar Bandosunun performansı beğeni topladı.

Afyon, YÖREX'te Temsil Edildi

ATSO standında ilk gün, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser,  ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan ve TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri bulundu.

Afyon, YÖREX'te Temsil Edildi

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU STANDI ZİYARET ETTİ

YÖREX’te ATSO ve ATB adına kurulan standı; Antalya Valisi Hulusi Şahin, eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve protokol üyeleri, oda ve borsa başkanları ziyaret etti.

Afyon, YÖREX'te Temsil Edildi

Ziyaretçiler Afyonkarahisar’ın coğrafi işaret almış yöresel ürünlerinin tadına baktılar. Ziyaretçilere Afyonkarahisar’ın coğrafi işaret almış ürünleri takdim edildi. ATSO - ATB Standında; Afyonkarahisar Belediyesi Gastronomi Birimi, Dinar Belediyesi Dinar Bandosu, Akkent Şekerleme, Avşar Maden Suyu, Cumhuriyet Sucukları, Gürbüzer Et, Marmosium, Umay Kadın Kooperatifleri, Sucuk Sarayı.

 

Afyon, YÖREX'te Temsil EdildiAfyon, YÖREX'te Temsil Edildi

Bakmadan Geçme