Afyon Yerlimm Gıda hizmete açıldı

Afyonyerlimm Gıda Kadınana Caddesi'nde hizmete açıldı   Afyonyerlimm Gıda Kadınana Caddesi Otel Karaca Karşısında dün sosyal mesafe kurallarına titizlik gösterilerek düzenlenen açılış töreni ile hizmete başladı. Afyonkarahisarda ilk şubelerini açtıklarını ve bakliyat, kuru yemiş, baharat ürünleri ile şekerleme satışı yapacaklarını belirten işletme yetkilisi Emin Bodur, 'Afyonkarahisar'da ilk ve tek üreticiden tüketiciye sunulan ürünleri halkımızın hizmetine [&hellip]

Afyonyerlimm Gıda Kadınana Caddesi’nde hizmete açıldı

Afyonyerlimm Gıda Kadınana Caddesi Otel Karaca Karşısında dün sosyal mesafe kurallarına titizlik gösterilerek düzenlenen açılış töreni ile hizmete başladı.
Afyonkarahisarda ilk şubelerini açtıklarını ve bakliyat, kuru yemiş, baharat ürünleri ile şekerleme satışı yapacaklarını belirten işletme yetkilisi Emin Bodur, “Afyonkarahisar’da ilk ve tek üreticiden tüketiciye sunulan ürünleri halkımızın hizmetine sunuyoruz. İlk şubemizi Kadınana Caddesi Kübra Apartmanı altına açtık. İlerleyen süreçte halkımızın talepleri doğrultusunda şubeleşme çalışmalarımız olacak. Üreticiden aldığımız ürünleri aracı olmadan düşük kar marcı ile müşterilerimize sunuyoruz. Katkı maddesi olan ürünleri almadan, doğal ürün tercihi ile kaliteli hizmet vermeyi ilke edindik.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme