'Afyon Vergi Konusunda Bilinçli'

Afyonkarahisar Defterdarı İbrahim Gündüz, Afyonkarahisar'ın vergi konusunda bilinçli olduğunu belirtti.

Afyonkarahisar SMMMO Başkanı Erdal Sayar, Mali Müşavirlerden oluşan ASMMMO heyeti ile yeni atanan Defterdar İbrahim Gündüz’ü ziyaret ederek yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diledi. Ziyarette; ASMMMO Mevzuat Kurulu Başkanı Kadir Pancaroğlu, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Rasime Fedakâr, Etik Kurulu Başkanı Fikriye Zümrüttaş ile ASMMMO Yönetim Kurulu Oda Sekreteri Yusuf Tür ve Naci Yıldırım, Kadir Karaağaç’ta hazır bulundular.

“MÜKELLEFLERE GEREKLİ BİLGİLENDİRME YAPILACAK”
İstanbul Vergi Dairesi Gelir İdaresi Grup Müdürlüğünden Afyonkarahisar Defterdarlığına yeni atanan İbrahim Gündüz, ASMMMO heyetinin ziyaretinden memnun olduğunu belirterek, “Afyonkarahisar’ın vergi konusunda bilinçli tavrını görüyorum. Vergi ödemek kutsal bir görevdir. Biz ilimizde verginin hakkaniyetli toplanılması konusunda üzerimize düşen görevi personelimiz ile yerine getireceğiz. Yeni yönetmelikler hakkında siz Mali Müşavir paydaşlarımız aracılığı ile mükelleflerimize gerekli bilgilendirmeyi yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

“VERGİ VEREN İLE VERGİ ALAN ARASINDA KÖPRÜYÜZ”
Ziyaret sırasında ASMMMO Başkanı Sayar Afyonkarahisar mükellefleri ve ASMMMO hakkında bilgiler verdi. Sayar, şunları kaydetti: “Özellikle son günlerdeki enflasyon muhasebesindeki çalışmalar meslektaşlarımızı oldukça yordu. Bu konuda ortak akıl bulunarak gereğinin yapılacağını umuyor ve bekliyoruz. Biz vergi veren ve vergi alan arasında bir köprü vazifesi görüyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görevi yapacağız. Yeni defterdarımıza da görevinde başarılar dileriz. Her daim maliye teşkilatının yanında ve desteğinde olacağımızı belirtmek isterim.”

Bakmadan Geçme