“Afyon vefalı şehirdir”

'İlk valiliğim olan Afyonla ayrı bir bağımız oluştu' Afyonkarahisar'ın eski Valisi, şimdiki Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilk valilik görevini icra ettiği Afyonkarahisar'la ayrı bir bağının olduğunu söyledi. Kayseri’de güncel konularla ilgili bir röportaj veren Vali Çiçek, Afyon’daki uğurlama töreni ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine 'Ayrılırken büyük bir vefa gördük. Tabi Afyon'la ilgili ayrı bir [&hellip]

“İlk valiliğim olan Afyonla ayrı bir bağımız oluştu”
Afyonkarahisar’ın eski Valisi, şimdiki Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilk valilik görevini icra ettiği Afyonkarahisar’la ayrı bir bağının olduğunu söyledi. Kayseri’de güncel konularla ilgili bir röportaj veren Vali Çiçek, Afyon’daki uğurlama töreni ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine “Ayrılırken büyük bir vefa gördük. Tabi Afyon’la ilgili ayrı bir bağımız oluştu.” dedi.
Kayseri’nin mevcut Afyonkarahisar’ın eski Valisi Gökmen Çiçek, son röportajında Afyonkarahisar ve halkına duyduğu özlemi, bağı dile getirdi.
“Ben Afyon’dan ayrılırken Afyon için birçok unvan kullandığımı söylemiştim.” diyen Çiçek şunları söyledi: “Gizemli şehir demiştim birçok şeyi söylemiştim. Ama bu kadar vefalı bir şehir olduğunu giderken gördüm demiştim. İnsanlar giderken binlerce insanın uğurlaması, sarılması, annelerimizin bize sarılmaları benim için de çok hayatım boyunca saklayacağım çok ayrı bir şey oldu. Benim içinde farklı bir şeydi. İnşallah Cenab-ı Allah onların o sevgisine bizi layık görür. Şöyle inanın Kayseri’ye bu kadar çabuk alışacağımı ve bu kadar çabuk ısınacağımı tahmin etmiyordum. Ama Afyon benim ilk valiliğim oldu. Belki onun da etkisiyle iki yıl gibi bir görev süresi oldu. Bir de ayrılırken gördüğümüz büyük vefa var. Afyon’la ilgili ayrı bir bağımız oluştu.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme