Afyon ve diğerleri… – Kocatepe Gazetesi

Geçen Cumartesi günü oynanan müsabakalar sonunda Spor Toto 3.Lig 3. Grup’ta küme düşen ekipler belli oldu Afyonkarahisarspor’da beklenen acı son gerçekleşti ve mor-beyazlı ekip küme düştü. 3. Grup’ta Afyonkarahisarspor’la birlikte düşen diğer üç takım da netleşti. Buna göre Cumartesi günü oynanan maçlar sonucunda Afyonkarahisarsporun yer aldığı grupta Çarşamba ve Araklıspordan sonra Afyonkarahisarspor ile Kayapınarsporunda bitime [&hellip]

Afyon ve diğerleri...

Geçen Cumartesi günü oynanan müsabakalar sonunda Spor Toto 3.Lig 3. Grup’ta küme düşen ekipler belli oldu

Afyonkarahisarspor’da beklenen acı son gerçekleşti ve mor-beyazlı ekip küme düştü. 3. Grup’ta Afyonkarahisarspor’la birlikte düşen diğer üç takım da netleşti. Buna göre Cumartesi günü oynanan maçlar sonucunda Afyonkarahisarsporun yer aldığı grupta Çarşamba ve Araklıspordan sonra Afyonkarahisarspor ile Kayapınarsporunda bitime bir hafta kala bölgesel amatör lige düşmesi kesinleşti. 19 takımın mücadele ettiği Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta küme düşen takımlar gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecekler. Spor Toto 3. lig 3. Grup’ta ligden düşmekten kılpayı kurtulan ekip ise Ankara Demirspor oldu. Ankara Demirspor ligin bitimine son bir hafta kala elde ettiği 3-0’lık galibiyet sonunda ligde kalmayı garantilerken altında bulunan takımları da profesyonel lig dışına itmiş oldu. Afyonkarahisarspor, Çarşambaspor, Diyarbakır Kayapınar Belediyespor ve Araklıspor, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecekler. (Kocatepe)

Moraller çok bozuk

Afyonkarahisarspor’da fedakarca mücadele eden futbolcuların morallerinin çok bozuk olduğu öğrenildi

Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta bitime bir hafta kala ligden düşmeyi garantileyen Şimşek’te moraller bozuldu. Kulüpte zaten çok az olan ligde kalma ümitleri, Ankara Demirspor’un bitime bir hafta kala rakibi Beylerbeyispor’u yenmesiyle sona erdi. Afyonkarahisarspor, bu sonuçla da küme düşmeyi garantiledi. Şimşek’in fedakar futbolcularının da küme düştüklerini öğrendikleri andan itibaren çok büyük üzüntü duydukları belirtildi. Özellikle 2 sezondur Afyonkarahisarspor’a büyük katkı sağlayıp takımı yüz üstü bırakıp gitmeyen Ayhan Gürbüz ve Muhammed Emin Kuşkulu gibi futbolcuların gözyaşlarını tutamadıkları belirtildi. (Kocatepe)

Bundan sonra prestij için

Afyonkarahisarspor, bu hafta sonu Yimpaş Yozgatspor müsabakasıyla ligi ve profesyonel lig macerasını kapatacak. Mor-beyazlı ekip bu maça sadece prestij için çıkacaklar. Evinde taraftarları önünde oynanacak maçta Şimşek’in genç ve fedakar futbolcuları son kez taraftarlarıyla bir araya gelecek ve sevgililer birbirlerine veda edecekler. Gelecek sezonda ise mor beyazlılar Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme