• Haberler
  • Genel
  • Afyon, Vanlı depremzedelerin yanında – Kocatepe Gazetesi

Afyon, Vanlı depremzedelerin yanında – Kocatepe Gazetesi

Van’da yaşanan deprem felaketinin yaralarını sarabilmek için Afyonkarahisar Belediyesi tarafından depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası sona erdi. Kampanya boyunca Afyonkarahisarlılar’ın gösterdiği duyarlılık sayesinde iki kamyon dolusu yardım malzemesi Van’a gitmek üzere yola çıktı Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyası için saptanan hesaba ise Afyonkarahisar’dan şu ana kadar 100 bin lira civarında nakdi yardım yapıldığı açıklandı.100 bin [&hellip]

Afyon, Vanlı depremzedelerin yanında

Van’da yaşanan deprem felaketinin yaralarını sarabilmek için Afyonkarahisar Belediyesi tarafından depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası sona erdi. Kampanya boyunca Afyonkarahisarlılar’ın gösterdiği duyarlılık sayesinde iki kamyon dolusu yardım malzemesi Van’a gitmek üzere yola çıktı

Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyası için saptanan hesaba ise Afyonkarahisar’dan şu ana kadar 100 bin lira civarında nakdi yardım yapıldığı açıklandı.
100 bin lira yatırıldı
Konuyla ilgili bilgiler veren Belediye Başkan Vekili M. Emin Birliktir Afyonkarahisarlılar’ın kadirşinaslık örneği sergilediğine dikkat çekti.
Başkan Vekili Birliktir “Allah bir daha böyle acılar göstermesin, Afyonkarahisar’lı vatandaşlarımız sağduyu ile yardım etmek istediklerini bildirdiler. Kampanya çerçevesinde şu ana kadar 100 bin lira civarındaki nakdi yardım Başbakanlık Hesabına yatırıldı. Bunun yanında iki kamyon yardım malzemesi bu gün yola çıkı-yor. Yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür eder, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz” dedi.
Bir daha yaşanmasın
Yardımları depremzedelere biran önce ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Vali Yardımcısı Ali Şanlıer ise yaşanan acıların ardından Afyonkarahisarlılar’ın gösterdiği teveccühe teşekkür etti. Afyonkarahisarlılar’ın bu güne kadar yapılan sosyal sorumluluklara gösterdiği duyarlılıktan söz eden Vali Yardımcısı Ali Şanlıer; bu tür felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni etti. Vali Yardımcısı Şanlıer son olarak yardımların Van’a ulaşması konusunda bir adet kamyon tahsis eden Aras Kargo’ya da teşekkür etti. Konuşmaların ardından yardım kamyonları yola çıktı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme