Afyon'u Milli Takımda Temsil Edecek

Antalya'da düzenlenen Balkan Kros Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Türkiye Şampiyonası'nda 40-45 yaş master kategorisinde yarışan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli Süleyman Büyükbezgin Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma seçildi.

BALKAN KROS ŞAMPİYONASI’NDA HEDEF ZİRVE

Süleyman Büyükbezgin, 9 Kasım’da Romanya’da gerçekleştirilecek olan Balkan Kros Şampiyonası’nda Türkiye’yi başarıyla temsil etmek için parkura çıkacak. Türkiye adına yarışacak olan Büyükbezgin’in en büyük hedefi, Balkan Şampiyonası’ndan madalya ile dönerek, Türkiye’ye ve Afyonkarahisar’a bir başarı daha kazandırmak.

KASAPOĞLU’NDAN TEBRİK

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Süleyman Büyükbezgin’i başarısından dolayı tebrik etti. Kasapoğlu, “Süleyman Bey'in göstermiş olduğu bu başarı, kentimiz ve ülkemiz adına gurur verici. Hem sporcu disiplinini koruyarak bu yaş kategorisinde zirveye çıkması hem de uluslararası bir turnuvada ülkemizi temsil edecek olması Afyonkarahisar için büyük bir onurdur. Balkan Kros Şampiyonası’nda kendisine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kasapoğlu, Afyonkarahisar’ın son yıllarda sporun birçok branşında elde ettiği başarılarla adını duyurduğunu ve bu başarıların devamı için tüm sporculara destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Afyon'u Milli Takımda Temsil Edecek

Bakmadan Geçme