Afyon'u Büyük Fuarda Temsil Edecekler

Alanında dünyadaki en büyük üç ticaret fuarından birisi olan Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, 19–22 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleşecek.

Afyonkarahisar’dan Afyon Emaye, Ahmetal, Apaydın Emaye, Avşar Emaye ve Miss Betty’nin de aralarında olduğu Türkiye’nin önde gelen firmalarının yanı sıra, yurt dışından da çok sayıda katılımcı, Zuchex 2024’te boy gösterecek. 

Afyon'u Büyük Fuarda Temsil Edecekler

1.500’ün üzerinde markanın yeniliklerini sergileyeceği fuarı, 150’den fazla ülkeden 45 bin profesyonelin de ziyaret etmesi bekleniyor. Informa Markets tarafından Züccaciyeciler Derneği ZÜCDER işbirliğinde gerçekleşecek Zuchex’te; Sofra ve Mutfak Eşyaları, Pişirme Ekipmanları, Plastik Ev Eşyaları-Bahçe Aksesuarları, Ev Gereçleri, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde binlerce ürün vitrine çıkacak.

Afyon'u Büyük Fuarda Temsil Edecekler

Dört gün boyunca Zuchex’te yapılan ticaret anlaşmaları, alınan siparişler ve sıcak satışlar sonucu sektör ticaretine ortalama 2 milyar dolarlık bir ticaret katkısı beklediklerini söyleyen Fuar Direktörü Funda Kunduz; “Ev ve mutfak eşyaları endüstrisinde dünyanın en büyük 3 fuarından birisi Zuchex. Gerek katılımcı markalar ve gerekse çoğunluğu doğrudan satın almacı niteliğindeki sektör profesyoneli ziyaretçiler, eşsiz ticaret fırsatları için büyük bir heyecanla Zuchex’i bekliyor” dedi. 

Afyon'u Büyük Fuarda Temsil Edecekler

Kunduz, açıklamasına şöyle devam etti:
“TÜYAP Beylikdüzü’nde 14 salon ve toplam 100 bin metrekare alana yayılan Zuchex’te stant açacak olan 1.500’ten fazla markamız; profesyonel satın alma heyetleri, zincir mağazalar, e-ticaret firmaları, bağımsız perakendeciler, toptancı ve perakendeci kuruluşlar, bayi ve distribütörler, HORECA, catering ve organizasyon şirketleri, kurumsal hediyelik eşya firmaları, tasarımcılar ve uluslararası ticaret firmalarıyla doğrudan ticaret yapacak. Diğer tarafta, fuarımızı ziyaret eden sektör profesyonelleri de ev ve mutfaklardaki 2024/2025 trendlerini, avantajlı satın alma koşullarıyla tedarik edecek.” 

Zuchex kapsamnda geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve katılımın ücretsiz olduğu ZuchXTalks etkinlikleri bu yıl da tekrarlanıyor. Fuar boyunca 4 panel ve 7 seminerde 22 konuşmacıya ev sahipliği yapacak ZuchXTalks’ın ilk gün konu başlığı E-Ticaret ve Dijital Dönüşüm olacak. Etkinliğin ikinci gününde Trend Seminerleri ile Züccaciye’de Yapay Zeka ve Yenilikçi Teknolojiler konuşulacak. ZuchXTalks’ın son günü ise uzmanlar, E-İhracat ve Global Pazarlara Açılım’ı anlatacak.

Bakmadan Geçme