Afyon'u 5 Dakikada Özetleyen Harita

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın talimatıyla Afyonkarahisar'ın üretim ve turizm alanındaki bütün özelliklerini bir haritada toplandı. Hazırlanan haritada Afyonkarahisar'ın ekonomisine ve turizmine katkı sağlayan 59 değer yer alıyor

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın talimat ve himayeleriyle, Afyonkarahisar’ın tüm özelliklerini barındıran, ‘eser’ niteliğinde bir harita hazırlandı. Zafer Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan il illüstrasyon haritasında Afyonkarahisar’ın öne çıkan değerlerine yer verildi.

Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi’nin çalışmasıyla hazırlanan ve Afyonkarahisar’ın ulusal mecralarda da tanıtılmasını sağlayacak olan il illüstrasyon haritasında Müze, Cami, Han, tarihi ve kültürel yapıların yanı sıra jeotermal bölgeler, ormanlık alanlar, hayvan türleri, öne çıkan meyve ve sebzeler, süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri, coğrafi işaretli öne çıkan ürünler de yer alıyor.

Afyon'u 5 Dakikada Özetleyen Harita

A’DAN Z’YE AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar İl İllüstrasyon Haritası’nda şu unsurlar tek tek işlendi:
Numaralandırma sırasıyla Kocatepe, Karahisar Kalesi, Afyonkarahisar Valiliği, Utku Anıtı, Zafer Müzesi, İmaret Hamamı, Gedik Ahmet Paşa Camii,  Taş Medrese, Bedesten, Taşhan, Sultan Divani Mevlevihanesi, Gastronomi Konağı, Paşa Camii, Ulu Camii, Akarçay, Ömer Gecek Termal Tesisleri, Gül, Bayat Kilimi, Küçükbaş Hayvancılık, Mermer, Organize Sanayi Bölgesi, Meyve-Sebze İşleme, Amorium Antik Kenti, Mantar Yetiştiriciliği, Şeker Pancarı, Alkaloid Fabrikası, Eber Gölü, Heybeli Termal Bölgesi, Vişne, Jeotermal Seracılık, Lavanta, Patates, Haşhaş, Çikolata, Süt, Gazlıgöl Termal Bölgesi, Ayazini, Frig Vadisi, Maden Suyu Üretimi, Jeotermal Isıtma, Akdağ Milli Parkı, Hüdai Termal Bölgesi, Yunus Emre Türbesi, Büyükbaş Hayvancılık, Bezelye, Boyalı Külliyesi, Sinada Antik Kenti, Atatürk Evi, Sahipata Kervansarayı, Çay Kervansarayı, Kiraz, Acıgöl, Tavuk Borsası, Et İşleme Tesisi, Kızıl Lale, Sodyum Sülfat ve Tuz Üretim Tesisleri, UNESCO Gastronomi Kenti, EHTTA-Avrupa Tarihi Termal Kentler Birliği Kenti, Suçıkan.

Afyon'u 5 Dakikada Özetleyen Harita

Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Köprücüoğlu, Afyonkarahisar İl İllüstrasyon Haritası'nı, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na takdim etti

Afyon'u 5 Dakikada Özetleyen Harita

Afyon'u 5 Dakikada Özetleyen Harita

Afyon'u 5 Dakikada Özetleyen Harita
Yorumlar 1
Hic3053 06 Eylül 2024 16:55

Bilgilendirici,aydınlatıcı,tebessüm ettiren bu haberiniz için teşekkür eder; gazetenizi vermiş olduğu doğru objektif haberler için ayrıca tebrik eder hayırlı cumalar dilerim. Saygılarımla.

Bakmadan Geçme