Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon TÜRSAB yeniden Bölge oldu

Afyon TÜRSAB yeniden Bölge oldu

Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak illerini kapsayan ve 128 acentaya hizmet veren Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu seçimleri yapıldı. Afyonkarahisarlı turizmcilerin oluşturduğu yeni yönetim seçimi kazandıktan sonra ilk toplantısını yaptı

 

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’ne (TÜRSAB) bağlı 36 bölge birliğinden Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu (BTK) Seçimleri, geçtiğmiiz Salı günü Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Seçimi Bilal Şenel Başkanlığındaki çoğunluğunu Afyonkarahisarlı turizmcilerin oluşturduğu ekip kazandı.
Seçime katılan iki aday ile kırmızı ve mavi liste yarıştı. Oylama öncesinde adaylara söz hakkı verildi. Her iki aday da birlik beraberlik adına bölgemizin kalkınması açısından ellerinden gelen her şeyi birlik ve beraberlik içinde yapacaklarını bildirdi. Oylama sonucunda Mavi Liste ile Şeneller Turizm Seyahat Acentası sahibi Bilal Şenel, TÜRSAB Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu Başkanı seçildi.
Yeni yönetim Kurulu üyeleri Bilal Şenel (Şeneller Turizm), Mustafa Memiş (Çayırbağ Turizm), Murat Sara (Al Duayen Turizm), Süleyman Çevik (Kanatoğulları Turizm), Secaattin Ergiden (Sözler Turizm) dün ilk toplantılarını gerçekleştirdiler.
TÜRSAB Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu seçiminin ardından bilgiler veren TÜRBAS Bölge Başkanı Bilal Şenel şunları söyledi:
“Yeni çıkan yönetmeliği göre 100 acentanın altında olan yerlerin bölgelikleri iptal edilmişti. Bölgemizin 100 acentayı geçmesi sebebiyle Afyonkarahisar-Manisa ve Uşak illerini kapsayan Dumlupınar Bölge Temsil kurulu 128 acentaya hizmet verebilmek adına tekrar kuruldu.
Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak illerimizi kapsayan seçimde Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Bacaksız, Tolga Gencer ve Hukuk Başdanışmanımız Av. İlker Ünsever de yer aldı.
Pandemi sürecinde olduğumuz bu günler birbirimiz ile yardımlaşarak, milletimizin, dinimizin, örfümüzün gereğince dayanışma günleridir. Bölgemizin gelişen turizmine seyahat acentaları olarak katkı sunmak istiyoruz. Yurt dışından ve yurt içinden gelebilecek misafirler için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bunun için odaklanarak bölge turizmine elimizden geldiğince katkı sunmaya çalışacağız. TÜRSA Genel Merkezimizin de bu konuda bizden desteğini esirgemeyeceğini biliyoruz. Seçime katılan acentalarımıza, Genel Başkanımız Firuz Bağlıkaya ve yönetimine, Pamukkale Btk Başkanı Turan Köseoğlu’na ve Türsab Dumlupınar BTK personellerine teşekkürlerimi sunarım.”
>> Kocatepe Haber Merkezi