• Haberler
  • Genel
  • “Afyon, Türkiye’yi ileri götüren vilayetler arasında”

“Afyon, Türkiye’yi ileri götüren vilayetler arasında”

Bünyesinde birçok önemli şirket bulunduran Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak, Afyonkarahisar’da 3 açılışa katıldı. Boydak, Afyonkarahisar’ın Türkiye’yi ileri götüren vilayetler arasında olduğuna dikkat çekti Türkiye genelinde marka olmuş birçok firmanın bağlı bulunduğu Boydak Holding’in Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Afyonkarahisar’da 3 mağazanın açılışına katıldı. İstikbal’in 838’inci. Bellona’nın 733’üncü [&hellip]

"Afyon, Türkiye'yi ileri götüren vilayetler arasında"

Bünyesinde birçok önemli şirket bulunduran Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak, Afyonkarahisar’da 3 açılışa katıldı. Boydak, Afyonkarahisar’ın Türkiye’yi ileri götüren vilayetler arasında olduğuna dikkat çekti

Türkiye genelinde marka olmuş birçok firmanın bağlı bulunduğu Boydak Holding’in Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Afyonkarahisar’da 3 mağazanın açılışına katıldı. İstikbal’in 838’inci. Bellona’nın 733’üncü ve Mondi’nin 410’uncu mağazasını açan Boydak, açılışlarda yaptığı konuşmalarda Afyonkarahisar’den övgüyle bahsetti.
HER GEÇEN GÜN GELİŞEN BİR KENT
Afyonkarahisar’ın üretim ve gelişim kapasitesiyle Türkiye’yi ileriye götüren 15-20 vilayetten biri olduğuna dikkat çeken Boydak, “Ben 15 yaşından beri Afyon’a gelir giderim. Her geldiğimizde Afyon’un gelişme hızını takdir ediyoruz. Zaten toplamda da Türkiyemizin gelişmesini sırtlayan Afyon gibi 15-20 vilayet var” dedi.
EROĞLU BÜYÜK BİR ŞANS
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da Afyonkarahisar’ın gelişmesine büyük katkıda bulunduğuna dikkat çeken Boydak, “Afyonkarahisar’ı anlatmaya çok gerek yok. Türkiyemizin en güzide en tarihi kentlerinden, zafearler kazandığımız bir şehrimiz. Türkiye’ye, hem sanayi alanında, hem tarım alanında ve hem doğal kaynaklar alanında hakikaten önemli katma değerler yaratıyor. Son yıllarda hizmetleriyle kendini çok sevdiren değerli bir bakanı da var. Sayın Veysel Eroğlu. Afyonkarahisar’da olduğu gibi Türkiye’de de çok önemli işler yapan bir bakan. Su deyince, orman deyince akla Sayın Eroğlu geliyor” diye konuştu.
“YİYECEK VE İÇECEK DEPOSU” TANIMI
Afyonkarahisar’ı, Türkiye’nin “yiyecek ve içecek deposu” olarak tanımlayan Mustafa Boydak, şöyle devam etti:
“Türkiye’nin yiyecek ve içecek deposu bunrası. Türkiyen’in et ve tavukçuluk sektöründe kalbi burada atıyor. Özel sektörün kuvvetli olduğu kentlerimizden birisi olan Afyon, hem ekonomimize, hem ticaretimize, hem hizmet sektörümüze bir çok yönü ile hizmet veren bir kentimiz. Bazen insanlar kendi yaşadığı kentte, kentin kıymetini bilmeyebilir, yöneticiler çok eleştirilebilir. ‘Yöneticiler ne yapıyor, büyüyemiyoruz’ denilebilir. Ama dışarıdan bakan gözler, kentleri çok daha güzel analiz edebilirler. Ben bu şehre yıllardır gelirim. Akşam saatlerinde gelirdik Afyon’a. Yorulurduk, o günün şartlarında da güzeldi Afyon. Şimdi çok daha modern kent bir hale geldi. Özelikle özel sektörün kuvvetli olması ile şehrin çehresi değişmiş durumda. Çehresi değişen şehirlere de çehresi değişen daha güzel hizmetlerin sunulacağı çok güzel yerler olması gerekiyor.”
İŞADAMLARINA TAVSİYE
Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik ruhunun geliştiğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Boydak, Afyonlu işadamlarının yatırımlarını Afyon’da yoğunlaştırmalarını tavsiye etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme