Afyon TDH’den CHP’ye 30 katılım

'Cumhuriyet Kadınları Anadolu Yollarında' projesi kapsamında Afyonkarahisar'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP’ye katılan 30 Türkiye Değişim Hareketi (TDH) üyesine CHP rozeti taktı. Katılım töreni öncesi il başkanlığını ziyaret eden Dokuzcan’a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. İktidardan memnun olmayan herkesi CHP çatısına beklediklerini söyleyen CHP İl Başkanı Görgöz, AKP [&hellip]

Afyon TDH'den CHP'ye 30 katılım

‘Cumhuriyet Kadınları Anadolu Yollarında’ projesi kapsamında Afyonkarahisar’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP’ye katılan 30 Türkiye Değişim Hareketi (TDH) üyesine CHP rozeti taktı. Katılım töreni öncesi il başkanlığını ziyaret eden Dokuzcan’a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. İktidardan memnun olmayan herkesi CHP çatısına beklediklerini söyleyen CHP İl Başkanı Görgöz, AKP oy verenleri de iktidarın hatalarına cevap vermek için CHP’ye çağırdı

GÖRGÖZ, EMİN ADIMLARLA
İKTİDARA YÜRÜYORUZ
Arkadaşlarıyla birlikte partiye katılan TDH İl Temsilcisi Burcu Kayıkçı’nın CHP’li ruhunu hiç bırakmadan, çalışmalarına aralıksız devam ettiğini anlatan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, ” Eski kadın kolları başkanımız Burcu Kayıkçı ve çalışma arkadaşlarına rozet takmak için buradayız. Kayıkçı ‘Sarıgül’ hareketinin ilimizdeki temsilcisidir. Partimizde bir dönem kadın kolları başkanlığı da yapmıştır. Çalışma arkadaşlarıyla birlikte partimizde çok büyük emekleri vardır. CHP her geçen gün büyüyerek emin adımlarla iktidara yürüyor. CHP’de kesinlikle kavga olmayacak burada halkın iktidarı için çalışanlar olacak. Ben buradan tekrar herkese AKP oy vermiş dahi olsa tüm demokratları, sosyal demokratları, solcuları, sosyalistleri, komünistleri yani tüm yurttaşlarımızı partimize davet ediyoruz” diye konuştu.
BOLLUK VE BEREKET CHP’DE
Afyonkarahisar’da CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek kadın kolları ve partililerle bir araya gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Mustafa Sarıgül’ün liderliğindeki TDH İl Temsilcisi Burcu Kayıkçı ve 30 TDH üyesinin CHP’ye katılım törenini gerçekleştirdi. Türkiye’yi huzurlu ve refah bir ülke olarak görmek isteyen herkesin CHP çatısı altında birleşmesi gerektiğini söyleyen Hilal Dokuzcan ise, “Yeni gelen kardeşlerimize öncelikle hoş geldiniz diyorum aslında eve geldiniz yuvaya dönünüz. Başkanımın dediği gibi ülkemizin iyiye ve güzele gitmesini isteyen herkesi CHP çatısı altına davet ediyoruz. Ayrıca kadın kolları başkanı olarak eski bir kadın kolları başkanımızı yeniden aramızda görmek çok onur verici bir durum. Türkiye’nin şu an ki siyasi koşullarında barış, sosyal adalet isteyen, bolluk ve bereketten yana olan herkesi CHP bekliyoruz.” dedi.
GENEL BAŞKANA
SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
CHP’ye geri dönen Kayıkçı, Türkiye’de siyasetin toz duman olduğunu ve hükümetin ülkeyi iyi yönetemediğini söyledi. Türkiye’nin sıkıntı ve sorunlardan halkın iktidarıyla kurtulacağını vurgulayan Kayıkçı sözlerini şöyle tamamladı, “Bu ülkenin ve CHP’nin geleceği için canla başla var gücümüzle çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın”. Konuşmaların ardından Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, İl Başkanı Görgöz ve Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan CHP’ye katılan 30 kişiden törene katılan 15 partiliye parti rozetlerini taktı. Yeni katılan üyelerin CHP yönetimiyle birlikte fotoğraf çektirdiği tören öncesi Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’a sürpriz doğum günü düzenlendi. İl Başkanlığı’nda törenin katılım saatini beklerken, partililerle sohbet eden Dokuzcan, bir anda yükselen alkışlara bir anlam veremedi. Partililerin doğum günü şarkısını söylemesiyle büyük bir şaşkınlık yaşayan Dokuzcan, 48’inci yaş günü pastasının mumlarını İl Başkanı Görgöz’le birlikte söndürdü. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme