Afyon TAB Borsası'na İstanbul'dan tam destek

Afyonkarahisar Tıbbi Aromatik Bitkiler Borsası için çalışmalarını sürdüren AFSÜ Rektörü Okumuş, İstanbul'da temaslarda bulundu   Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz'u ziyaret etti. Görüşmede AFSÜ'nün faaliyetlerinin yanı sıra Afyonkarahisar Tıbbi ve Aromatik Bitkiler (TAB) Borsası için İSTİB ile iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Yakın [&hellip]

Afyonkarahisar Tıbbi Aromatik Bitkiler Borsası için çalışmalarını sürdüren AFSÜ Rektörü Okumuş, İstanbul’da temaslarda bulundu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz’u ziyaret etti. Görüşmede AFSÜ’nün faaliyetlerinin yanı sıra Afyonkarahisar Tıbbi ve Aromatik Bitkiler (TAB) Borsası için İSTİB ile iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Yakın zamanda İSTİB yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Prof. Dr. Okumuş, o toplantıda ele alınan konuları Başkan Kopuz ile istişare ettiklerini kaydetti.
Kurumlar arası bilgi, tecrübe, insan kaynağı ve altyapı paylaşımı ile verimli neticeler elde edilebileceğine işaret eden Prof. Dr. Okumuş, Afyonkarahisar’da hayata geçecek TAB Borsası için köklü kurumsal geçmişi ile İSTİB’i değerli bir paydaş olarak gördüklerini söyledi.
İSTİB Başkanı Kopuz da kurulması planlanan TAB Borsasında her türlü pozisyonda yer almaktan mutluluk duyacaklarını, kuruluş ve işleyiş sürecinde de her konuda desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti. Ramazan ayından sonra da hem AFSÜ ve Afyonkarahisar Ticaret Borsasını ziyaret hem de işbirliği çalışmalarına start vermek amacıyla ekip olarak Afyonkarahisar’a gelmek istediklerini belirten İSTİB Başkanı Kopuz, nazik ziyareti dolayısıyla Prof. Dr. Okumuş’a teşekkür etti.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un haberi

Bakmadan Geçme