Afyon spor camiası Şehit Ramiz’e ağlıyor

Tunceli’deki teröristlerin bomba yüklü aracı patlatması sonucunda şehit olan Afyonlu Jandarma Komando Çavuş Ramiz Demir, bir dönem Afyon Belediyespor, Afyonspor, Afyonkarahisarspor ve Köy Hizmetlerispor gibi takımlarda top koşturdu Salı günü Tunceli’de teröristlerin bombalı araç patlama eyleminde 6 asker 1 sivil şehit olmuştu. Şehit olan askerlerin arasında Afyon’un Köprülü Köyü nüfusuna ait Ramiz Demir’in de şehit [&hellip]

Afyon spor camiası Şehit Ramiz'e ağlıyor

Tunceli’deki teröristlerin bomba yüklü aracı patlatması sonucunda şehit olan Afyonlu Jandarma Komando Çavuş Ramiz Demir, bir dönem Afyon Belediyespor, Afyonspor, Afyonkarahisarspor ve Köy Hizmetlerispor gibi takımlarda top koşturdu

Salı günü Tunceli’de teröristlerin bombalı araç patlama eyleminde 6 asker 1 sivil şehit olmuştu. Şehit olan askerlerin arasında Afyon’un Köprülü Köyü nüfusuna ait Ramiz Demir’in de şehit olduğu açıklandı. Şehitler diyarı Afyonkarahisar, bu acı olayla bağrına bir memleket evladını daha sardı. Dün de Şehit Ramiz Demir için memleketi Köprülü Köyü’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Spor kamuoyu haberle yıkıldı

Ramiz Demir’in şehitlik mertebesine ulaştığı haberini alan arkadaşları, yakınları da büyük bir şok geçirdi. Ramiz, sporcu yönüyle de Afyonkarahisarlılar tarafından yakınen tanınıyordu. Bir dönem Afyonkarahisarspor’da da forma giyen Ramiz Demir, futbola 2000’li yılların başında Afyon Belediyespor’un alt yapı futbolcusu olarak başladı. Daha sonra 2003 yılında Afyonspor’a geçen Ramiz, burada 2005 yılına kadar top koşturdu. Daha sonra 2005 yılında Şekerspor’un Afyonkarahisarspor adıyla 3. Lig’e yükselmesiyle Afyonkarahisarspor’a geçen Ramiz, iki yıl boyunca burada alt yapıda oynadı. Daha sonra 2007 yılında Ayvalıkadaspor’a giden Ramiz, bir yıl sonra tekrar Afyon’a memleketine döndü. Burada Köy Hizmetlerispor’a transfer olan Ramiz,bir yıl sonra da Kekova Gençlik ve Spor Kulübü’ne gitti. Zaman zaman Afyonkarahisarspor’un düzenlediği seçmelere de katılan şans bulmak isteyen Ramiz Demir, son olarak iki sezon önceki seçmelere de katılmıştı.

Afyonkarahisarspor’dan başsağlığı

Afyonkarahisarspor’un eski futbolcularından teröre kurban giden Ramiz Demir için spor kamuoyundan da başsağlığı mesajları geldi. Afyonkarahisarspor Kulübü yöneticileri de Ramiz Demir için başsağlığı mesajı yayımladı. Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, “Ramiz’in şehit haberiyle yıkıldık. Allah mekanını cennet etsin” dedi. Antrenör Cemil Aslantaş ise “Ramiz gibi genç bir fidan daha terör belası yüzünden kırıldı, bedeni toprağa düştü. Çok üzgünüz. Şehit olan kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Terörü lanetliyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme