Afyon Sosyete Pazarı nerede

Afyon Sosyete Pazarı nerede, Vatandaş bu pazardan memnun mu? Belediye mühürlemişti. Esnaf “dikkatli olun” uyarısında bulunuyor.

Haber

Afyonkarahisar şehir merkezinde zaman zaman açılan Sosyete Pazarı isimli işyeri Afyonkarahisarlı esnafların tepkisine neden olurken, vatandaşlara arasında da “güvenli mi, değil mi?” sorusunu gündeme getiriyor.

Afyonkarahisar’ın Atatürk Bulvarı üzerinde, “Eski YİMPAŞ” binası olarak bilinen Maliye yanındaki binada zaman zaman açılan Sosyete Pazarı tartışma konusu olmayı sürdürüyor.

Afyonkarahisarlı esnaflar dönem dönem gelerek tezgah açan bu esnafları “kap-kaç” tarzını benimseyen esnaflar olduğunu belirterek, “Bu arkadaşlar dönem dönem gelip insanları kandırıp gidiyorlar. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Biz yılın 365 gün işyerimizdeyiz ve tüm malımızın arkasındayız” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Sosyete Pazarı olarak bilinen yerde ucuza satılan mallardan bir çok şikayet ve sıkıntı dinlediklerini belirten Afyonlu esnaflar vatandaşların mafdur olmamaları için dikkatli olmalarını öneriyorlar.

Afyon Sosyete Pazarı olarak bilinen organizasyon geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Belediyesi tarafından da mühürlenmişti.

Bakmadan Geçme