Afyon sezonu 10 futbolcuyla açtı

Afyonkarahisarspor dün saat 18.00’de yeni hocasının nezarerinde ilk çalışmasını gerçekleştirdi. İlk antrenmanda 10 futbolcu yer aldı Spor Toto 3. Lig'in başlamasına 20 gün gibi çok az bir süre kalmasına rağmen yönetim sıkıntılarıyla boğuşan Afyonkarahisarspor’da kadro kurma çalışmaları son günlere sarkmıştı. Mor-beyazlı ekibin yöneticileri, teknik direktör Alaaddin Demirözü ile anlaşmıştı. Dün akşam saatlerinde yeni antrenörü ve [&hellip]

Afyon sezonu 10 futbolcuyla açtı

Afyonkarahisarspor dün saat 18.00’de yeni hocasının nezarerinde ilk çalışmasını gerçekleştirdi. İlk antrenmanda 10 futbolcu yer aldı

Spor Toto 3. Lig’in başlamasına 20 gün gibi çok az bir süre kalmasına rağmen yönetim sıkıntılarıyla boğuşan Afyonkarahisarspor’da kadro kurma çalışmaları son günlere sarkmıştı. Mor-beyazlı ekibin yöneticileri, teknik direktör Alaaddin Demirözü ile anlaşmıştı. Dün akşam saatlerinde yeni antrenörü ve yeni kadrosuyla ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Pazar günü Afyonkarahisarspor’un başına gelen Alaaddin Demiröz başta olmak üzere toplam 12 kişiyle Afyonkarahisarspor antrenmanlara başladı. Dün gerçekleştirilen ilk idmanı yöneticiler de takip etti. Afyonkarahisarspor’un ilk idmanında yer alan genç futbolcular, teknik direktör Alaaddin demirözü’nün direktiflerini eksiksiz olarak yerine getirmeye çalıştılar. Önce açma germe çalışması yapan futbolcular daha sonra dar alanda kısa pas çalışmaları gerçekleştirdiler.

Çok genç bir takım

Afyonkarahisarspor’un ilk idmanına katılan futbolcuların çok genç olması dikkat çekti. Afyonkarahisarspor’un sezonun açılış idmanına yabancı takımlardan; Ali Kandemir (Altınordu), Serhat Turan (Balıkesir Belediyespor), Erdoğan Yalçın (Altınordu), Coşkun Kılıç (Bozhüyük), Barış Gezer (Aydın)’dan katıldı. Afyonkarahisarlı sporseverlerin de yakından tanıdığı bazı genç futbolcular da idmanda yer aldılar. Afyon’un gençlerinden toplan 6 kişi idmana katıldı Oğuzhan Akçin (Salar Belediyespor), Furkan Yavuz (Afyonkarahisarspor), Mustafa Arısoy (Köy Hizmetleri), Mehmet Özkan (Köy Hizmetleri), Kaan Dalyan (Afyonkarahisarspor) ve İsmail Günsel (Afyonkarahisarspor) olmak üzere toplam 6 tane Afyonlu genç antrenmana katıldı. 18-20 yaş arasında değişen futbolcularla birlikte Mor Şimşekler bu sezon ilk antrenmanı gerçekleştirdi.

Erdal, Ayhan ve Muhammet bugün katılacaklar

Afyonkarahisarspor’un kadrosunda kalan Erdal Yüksel, Ayhan Gürbüz ve Muham-met’in de bugün takıma katılacakları öğrenildi. Erdal’ın hocasından izin aldığı ifade edildi. Öte yandan bugünkü gerçekleşecek idman saat 18.00’de başlayacak. Bugünkü idmanda sayının artması bekleniyor. Yöneticiler durdurak bilmeden futbolcu transferi için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyorlar.

“Elimizden gelenin en iyisini yapacağız”

Teknik direktör Alaaddin Demirözü antrenmanda yaptığı açıklamada herşeyin en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi. İlk antrenmanın 10 kişiyle başlamasının tarihi bir an olduğunu söyleyen Demirözü, “Kadronun nasıl şekilleneceğini önümüzdeki günler belirleyecek. Bugün 2011-2012 sezonunun açılışını 10 tane futbolcumuzla yaptık. Gördüğünüz gibi çok tarihi bir gün bana göre çok önemli bir gün çok ayrıntısı var içinde böyle başladığın bir sezonu başarıyla bitirmede var tabi ki. Biz onu başarmaya çalışacağız önümüzdeki günlerde takımın oluşumunun devam ettiğini düşünürsek önümüzdeki günler bize ne gösterecek nasıl bir takımımız olacak bekleyip görüp elimizden gelenin en iyisini yapacağız “diye konuştu.

Bakmadan Geçme