• Haberler
  • Spor
  • Afyon seyircisi maçı izleyebilecek – Kocatepe Gazetesi

Afyon seyircisi maçı izleyebilecek – Kocatepe Gazetesi

AFJET Afyonspor'un Hatayspor'a konuk olacağı maçı izlemek isteyen taraftarların Hatay'a gidip gitmemesi konusunda taraftarlar arasında hafta başından bu yana birçok söz söylenmişti. Hatayspor taraftarlarının yer verdiği konular arasında Afyonspor taraftarlarının Hatay'a gitmemesi gündeme alınmıştı. Afyonspor taraftarları ise Afyon'da kendilerini ağırladıklarını ve Hatay'a gideceklerini söylemişti. Hataysporlu taraftarların yaptıkları hareketi kınayan Afyonsporlu taraftarların içini rahatlatan haber Hatay [&hellip]

AFJET Afyonspor’un Hatayspor’a konuk olacağı maçı izlemek isteyen taraftarların Hatay’a gidip gitmemesi konusunda taraftarlar arasında hafta başından bu yana birçok söz söylenmişti. Hatayspor taraftarlarının yer verdiği konular arasında Afyonspor taraftarlarının Hatay’a gitmemesi gündeme alınmıştı. Afyonspor taraftarları ise Afyon’da kendilerini ağırladıklarını ve Hatay’a gideceklerini söylemişti. Hataysporlu taraftarların yaptıkları hareketi kınayan Afyonsporlu taraftarların içini rahatlatan haber Hatay Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu’ndan geldi.
MAÇ AFYON TARAFTARINA AÇIK
Vali Yardımcısı Orhan Mardinli başkanlığında toplanan Hatay Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu, Cumartesi günü Hatayspor-Afyonspor maçını konuk seyircilerin de izleyebileceği yönünde karar aldı. Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, ASKF Başkanı Mehmet Öztürk ile Kurulun diğer üyelerinin toplantısında, “Afyonspor seyircisi dilediği takdirde Antakya Atatürk Stadı’ndaki Hatayspor-Afyonspor maçını izleyebilecektir” kararını aldı.
Yapılan hazırlıklar çerçevesinde bugün oynanacak maç için 300 kişilik kontenjan alan Afyonsporlu taraftarlar gece saat 22.30 ve 23.00 arasında yola çıktı.

Bakmadan Geçme