• Haberler
  • Genel
  • Afyon, şehitler için yürüdü – Kocatepe Gazetesi

Afyon, şehitler için yürüdü – Kocatepe Gazetesi

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde meydana gelen ve 13 askerin şehit olmasına yol açan terör saldırısı, Afyonkarahisar’da protesto edildi. Yaklaşık 250 Afyonkarahisarlı, hep bir ağızdan “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye slogan attı Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde terör örgütünün saldırısı nedeniyle şehit olan 13 asker için Afyonkarahisar’da gösteri düzenlendi. İnternetteki sosyal paylaşım ağı Facebook üzerinden Türkiye’nin çeşitli illerinde örgütlenen [&hellip]

Afyon, şehitler için yürüdü

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde meydana gelen ve 13 askerin şehit olmasına yol açan terör saldırısı, Afyonkarahisar’da protesto edildi. Yaklaşık 250 Afyonkarahisarlı, hep bir ağızdan “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye slogan attı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde terör örgütünün saldırısı nedeniyle şehit olan 13 asker için Afyonkarahisar’da gösteri düzenlendi. İnternetteki sosyal paylaşım ağı Facebook üzerinden Türkiye’nin çeşitli illerinde örgütlenen gösteriye, Afyonkarahisar’da yaklaşık 250 kişi katıldı.
AFYOK öncülük etti
Kentin işlek mekanlarından Anıtpark önünde başlayan yürüyüşte ön safta Afyonkarahisarspor taraftar gurubu AFYOK yer aldı. Az kişiyle başlayan gösteride vatandaşlar, ellerinde Türk Bayrakları ile önce Anıtpark’ın önündeki yolu bir şeridini kapattı, ardından da işlek caddelere doğru hareket etti.
Cadde boyu yürüyüş
Ordu Bulvarı, 2’nci Dumlupınar Caddesi, Yeşilyol ve Ambaryolu üzerinde yürüyen vatandaşlar, Valilik Konağı’na yaklaşık 200 metre kala yürüyüşü bitirdi.
Grup adına açıklama yapan Özgür Taşçı, şehitlerlme gurur duyduklarını, Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Cumhuriyet’i yaşatacaklarını söyledi. Taşçı, konuşmasını “Ne mutlu Türk’üm diyene” vecizesiyle bitirdi.
“Şehitler ölmez”
Yürüyüş sırasında vatandaşlar sık sık “Şehitler ölmez, vatan bölünmez”, “Afyon uyuma, şehidine sahip çık”, “Hepimiz askeriz, PKK’ya yeteriz” sloganları attı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme