• Haberler
  • Spor
  • Afyon, Safet Susic'e yaramadı – Kocatepe Gazetesi

Afyon, Safet Susic'e yaramadı – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Akhisarspor 5. hafta maçında Afyonkarahisar'da MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada kalesinde gördüğü golle mağlup olan Akhisar, geride kalan 5 haftada 2 puan alarak düşme potasına girdi.MAĞLUBİYETİNFATURASI SUSİC'E KESİLDİAfyonkarahisar'da Ankaragücü'ne karşı alınan mağlubiyet sonrasında fatura Teknik Direktör Safet Susic'e kesildi. Akhisarspor Teknik Adam Susic ile yolları ayırdı.Akhisarspor Kulübü [&hellip]

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisarspor 5. hafta maçında Afyonkarahisar’da MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada kalesinde gördüğü golle mağlup olan Akhisar, geride kalan 5 haftada 2 puan alarak düşme potasına girdi.
MAĞLUBİYETİN
FATURASI SUSİC’E KESİLDİ
Afyonkarahisar’da Ankaragücü’ne karşı alınan mağlubiyet sonrasında fatura Teknik Direktör Safet Susic’e kesildi. Akhisarspor Teknik Adam Susic ile yolları ayırdı.
Akhisarspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar tarafından yapılan açıklamada, Teknik Direktör Safet Susic ile yollarını ayırdıklarını belirterek, kendisine bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Yeni Teknik Adam için görüşmelerin başladığını aktaran Acar, ayrıca bu akşam gerçekleşecek yönetim kurulu toplantısında bir değerlendirme yapacaklarını söyledi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme