Afyon, proje üreten iller arasına girdi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kentin proje üretir hâle geldiğini belirtti Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Abdülkadir Konak ve beraberindeki heyet Vali İrfan Balkanlıoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.Yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu 'Afyonkarahisar'da göreve başladığımda bazı eksiklikler gördüm. Bunlardan biri de proje üretme noktasında ilimiz 81 il içerisinde 80’nci sırada idi. Afyonkarahisar'ın batıda [&hellip]

Afyon, proje üreten iller arasına girdi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kentin proje üretir hâle geldiğini belirtti

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Abdülkadir Konak ve beraberindeki heyet Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.
Yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu; “Afyonkarahisar’da göreve başladığımda bazı eksiklikler gördüm. Bunlardan biri de proje üretme noktasında ilimiz 81 il içerisinde 80’nci sırada idi. Afyonkarahisar’ın batıda olmasına ve birçok ile göre daha çok gelişmiş olmasına rağmen proje üretimine gösterilen rağbetin yeteri kadar olmaması bizleri üzdü. Odalar Birliği, Elçilikler, Merkezi Finans ve İhale Kurumu, Avrupa Birliği Proje Destekleme Kurumu, ERASMUS Projeleri ve Zafer Kalkınma Ajansı gibi kurumlar tarafından proje teklif çağrıları yapılmasına rağmen kimse bunlara karşılık vermemiştir. Şimdi ise projeler üretilmeye başlandı. Bunların taranıp kabul edilebilirliğinin tespit edilmesi gerekiyor. İşte bunlardan biride Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından hazırlanan projedir. Kendileri çok güzel ve yerinde bir proje yapmışlar. Bu proje bizlerin de desteğiyle kabul edildi. Afyonkarahisar artık proje üreten ve bu anlamda birçok destek alan iller arasına girdi. Şu anda proje hazırlamada sondan ikinci olan ilimiz orta seviyelere geldi. İnşallah daha sonraki yıllarda ilk sıralarda olacağız. Bu anlamda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni kutluyor, her türlü çalışmalarında Afyonkarahisar Valiliği olarak destek vereceğimizin sözünü veriyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

“VALİMİZE
TEŞEKKÜR EDERİM”

ESOB Başkanı Konak; “Sayın Valimiz sayesinde ilimize 2’nci Küçük Sanayi Sitesinde bulunan Oditoryum’u kazandırmış olduk. Bu anlamda kendisine çok teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Bakmadan Geçme