• Haberler
  • Genel
  • Afyon PMYO derecelerle döndü – Kocatepe Gazetesi

Afyon PMYO derecelerle döndü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, katıldıkları kros ve trap yarışmalarında dereceler elde ettiler Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden dereceler geldi. 29-30 Mart tarihleri arasında tarihlerinde Polis Meslek Yüksek Okulları arasında yapılan 2. Polis Akademisi Başkanlık Kupası Kros ve Atış Müsabakaları’na katılan Afyon PMYO öğrencileri derecelerle Afyon’a döndüler. Ankara Polis Akademisi Gölbaşı Kampüsünde yapılan [&hellip]

Afyon PMYO derecelerle döndü

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, katıldıkları kros ve trap yarışmalarında dereceler elde ettiler

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden dereceler geldi. 29-30 Mart tarihleri arasında tarihlerinde Polis Meslek Yüksek Okulları arasında yapılan 2. Polis Akademisi Başkanlık Kupası Kros ve Atış Müsabakaları’na katılan Afyon PMYO öğrencileri derecelerle Afyon’a döndüler. Ankara Polis Akademisi Gölbaşı Kampüsünde yapılan yarışmalarda başarılı sonuçlar elde eden geleceğin polisleri, kros müsabakalarında şampiyon, atış yarışmalarında da 5’inci oldu. 23 Polis Meslek Yüksek okulunun katıldığı kros yarışmalarında Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu takım olarak 16 Puanla şampiyon oldu. Aksaray PMYO da 21 puanla ikinci Bitlis PMYO ise 43 puanla üçüncü olmayı başardı.
Atış yarışmalarında 5’incilik
Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, 90 öğrencinin ferdi olarak yarıştığı kros müsabakalarında da önemli başarılar elde etti. Afyon PMYO’dan Furkan Kılıç yarışmayı 3’üncü, Vahap Bulut 5’inci, Fatih Ağar 8’inci ve Azim Doğan da9’uncu sırada tamamladı. 21 Polis Meslek Yüksek okulunun katıldığı atış müsabakalarında ise 786 puanla Kayseri PMYO Müdürlüğü 1’inci, Malatya PMYO Müdürlüğü, 779 puanla 2’nci, Ereğli PMYO Müdürlüğü 778 puanla 3’üncü, A.Gaffar PMYO Müdürlüğü 769 puanla 4’üncü ve Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu da 764 puanla 5’inci Oldu. 63 Öğrencinin katıldığı Ferdi atış müsabakasında ise Afyonkarahisar PMYO öğrencisi Murat Beker ise 270 puanla 3’üncü olmayı başardı.
Müdürlerini ziyaret ettiler
Afyonkarahisar’ı ve Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu’nu Kros ve atış müsabakalarında başarı ile temsil eden öğrenciler Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Şahin’i ziyaret ettiler. Başarılı bir şekilde derece Afyon’a dönen öğrencileri başarılarından ötürü kutlayan Hasan Şahin, “Tüm öğrencilerimizi tebrik ederek, gözlerinden öpüyorum” dedi. Şahin bu başarıların her sene tüm sportif alanlarda ve diğer alanlarda artarak devam edeceğini de ifade etti. Öğrenciler, elde ettikleri kupayı Hasan Şahin’e takdim ettiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme