• Haberler
  • Spor
  • Afyon PAB'dan anlamlı etkinlik – Kocatepe Gazetesi

Afyon PAB'dan anlamlı etkinlik – Kocatepe Gazetesi

Tura Anıt Park önünden başlayan Afyon PAB bisikletçileri ilk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı'dan dernek işleyişi, amaçları, faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. PAB üyeleri Kumartaşlı'ya Türk bayrağı ile Kuran-ı Kerim hediye etti.Bisikletçiler turlarının ikinci durağı olan Hava Şehitliği ziyaretinde bulunarak molalarını Afyon Polis Moral Eğitim [&hellip]

Tura Anıt Park önünden başlayan Afyon PAB bisikletçileri ilk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı’dan dernek işleyişi, amaçları, faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. PAB üyeleri Kumartaşlı’ya Türk bayrağı ile Kuran-ı Kerim hediye etti.
Bisikletçiler turlarının ikinci durağı olan Hava Şehitliği ziyaretinde bulunarak molalarını Afyon Polis Moral Eğitim Merkezi’nde verdi.
Faaliyetleriyle ilgili bilgiler Afyon PAB Lideri Osman Çoban, “Bu haftaki turumuzu Kutsal bayrağımız ve aziz vatanımız için canlarını, kanlarını seve seve vermiş, tüm şehitlerimiz anısına gerçekleştirdik. Ruhları şad olsun. Bu anlamlı tura katılan, şehitlerini unutmayan ve her zaman anan, tüm bisiklet tutkunu arkadaşlarımı kutlarım” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme