• Haberler
  • Genel
  • Afyon Özel İdaresi içme suyu tesis ve inşaat işi yaptıracak

Afyon Özel İdaresi içme suyu tesis ve inşaat işi yaptıracak

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü'nce idarenin sorumluluğunda olan toplam 16 köyde ihaleyle içme suyu tesis ve inşaat işleri yaptırılacak.   Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü 25. Grup İçme Suyu İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun [&hellip]

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü’nce idarenin sorumluluğunda olan toplam 16 köyde ihaleyle içme suyu tesis ve inşaat işleri yaptırılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü 25. Grup İçme Suyu İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İhale İl Özel İdaresinin sorumluluk alanında bulunan 16 köyde içme suyu tesisi yapımı,15 köyde İçme Suyu İnşaat İmalatı, 1 köyde Elektrik Nakil Hattı+İçme Suyu İnşaat İmalatlarını kapsıyor. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü Salonunda 3 Ağustos 2021 tarihinde saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme