• Haberler
  • Genel
  • Afyon Özdilek AVM yaz sezonuna iddialı giriyor

Afyon Özdilek AVM yaz sezonuna iddialı giriyor

Bu sezona da iddialı ürün ve markalarla giren Özdilek Alışveriş Merkezleri'nin 2012 ilkbahar-yaz sezonu ürünleri önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi mağzasında müşterilerin beğenisine sunulacak Tekstil ve perakende sektörünün önde gelen firması Özdilek, 2012 İlkbahar-Yaz katalog çekimlerini Antalya'da Amara Dolce Vita otelde gerçekleştirdi. Katalog çekimlerini her sezon Türkiye'nin farklı bölgelerinde gerçekleştiren Özdilek, bu seneki İlkbahar-Yaz [&hellip]

Afyon Özdilek AVM yaz sezonuna iddialı giriyor

Bu sezona da iddialı ürün ve markalarla giren Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin 2012 ilkbahar-yaz sezonu ürünleri önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi mağzasında müşterilerin beğenisine sunulacak

Tekstil ve perakende sektörünün önde gelen firması Özdilek, 2012 İlkbahar-Yaz katalog çekimlerini Antalya’da Amara Dolce Vita otelde gerçekleştirdi. Katalog çekimlerini her sezon Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştiren Özdilek, bu seneki İlkbahar-Yaz katalog çekimlerini Toros Dağları ve Akdeniz’in birleştiği çam ormanları ile saklı bir cennette Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Tekirova Beldesi’nde gerçekleştirdi. 4 gün süren katalog çekimlerinde Polonyalı bayan model Slywia Stolarczyk, Alman bayan model Laura Hauk ve İspanyol erkek model Andonia Garcia Serrano objektif karşısına geçti. Profesyonel çocuk modellerin de bulunduğu katalog çekimleri bir hayli renkli geçti.
Bu sezona da iddialı ürün ve markalarla giren Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin, zengin ürün yelpazesinden oluşan katalog çekimlerinde, bayan, erkek, çocuk ve aktif spor ürün gruplarından, yazlık takım elbiseler, t-shirtler, spor, klasik, bornoz ve çocuk kıyafetlerinin çekimi yapıldı.
‘Alışverişte Sımsıcak Bir Gelenek’ sloganıyla Bursa Yalova Yolu, Bursa Geçit, Yalova, İzmir, Kocaeli, Eskişehir, Afyonkarahisar ve Özdilekpark Antalya Alışveriş Merkezlerinde müşterilerine her zaman en kaliteli ürünü en hesaplı fiyatlara sunma amacı taşıyan Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin İlkbahar – Yaz kataloğu önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezinde yer alacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme