• Haberler
  • Spor
  • Afyon, Önemli Bir Organizasyonda Daha Ev Sahibi

Afyon, Önemli Bir Organizasyonda Daha Ev Sahibi

Afyonkarahisar, Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor.

Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun faaliyet programı çerçevesinde Çiğiltepe ve Tınaztepe Spor Salonlarında 40 farklı ilden gelen 400 sporcuyu bir araya getiriyor. Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcular kıyasıya rekabetine sahne olan şampiyona, izleyenlere büyük bir heyecan yaşatıyor. 

Afyon, Önemli Bir Organizasyonda Daha Ev Sahibi
‘BİZİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK’
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen müsabakaları yerinde inceleyerek sporcularla sohbet etti ve velilerden de şampiyona hakkında geri bildirim aldı. Afyonkarahisar gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Gençlerimiz burada sadece spor yapmıyor, aynı zamanda yeni arkadaşlıklar kurarak sosyal yönlerini de geliştiriyorlar. Bu tür etkinliklerle gençlerimizin zihinsel ve bedensel gelişimine katkıda bulunmak bizler için büyük mutluluk.” İfadelerini kullandı. 

Afyon, Önemli Bir Organizasyonda Daha Ev Sahibi
ŞAMPİYONADA REKABET YÜKSEK, HEYECAN DORUKTA
İzleyicilerin heyecanla takip ettiği şampiyona da rekabetin son derecek yüksek olduğu belirtildi. Çeşitli yaş kategorilerinde 400 genç sporcunun yeteneklerini sergilediği şampiyona, sporculara milli takıma yükselme yolunda önemli bir fırsat sunuyor. Türkiye genelinden katılım sağlayan bu yetenekli genç sporcular, şampiyona boyunca en iyi performanslarını ortaya koymaya çalışacak.

Afyon, Önemli Bir Organizasyonda Daha Ev Sahibi

Bakmadan Geçme