Afyon oldu TOKİYON – Kocatepe Gazetesi

Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Özdilek, Afyonkarahisar’ın TOKİ’ye teslim edildiğini söyledi. Özdilek, Belediye Başkanlığı için var gücüyle çalışacağını belirtti Demokrat Parti Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Özdilek, Afyonkarahisar’ın Toplu Konut İdaresi7ne teslim edildiğini söyledi. Özdilek, “Afyonumuz TOKİ'ye teslim edildi. Nerede ise adı TOKİYON olacak duruma geldi. Basından izlediğimiz son usulsüzlükler Türkiye'ye ve [&hellip]

Afyon oldu TOKİYON

Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Özdilek, Afyonkarahisar’ın TOKİ’ye teslim edildiğini söyledi. Özdilek, Belediye Başkanlığı için var gücüyle çalışacağını belirtti

Demokrat Parti Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Özdilek, Afyonkarahisar’ın Toplu Konut İdaresi7ne teslim edildiğini söyledi. Özdilek, “Afyonumuz TOKİ’ye teslim edildi. Nerede ise adı TOKİYON olacak duruma geldi. Basından izlediğimiz son usulsüzlükler Türkiye’ye ve dünyaya yayılıyor. Dilerim hemşerilerim bu işe bulaşmamışlardır. Hemşerilerim; sizler yabancı marketleri ve yeni yapılmak istenen AVM’yi esnafın böğrüne saplanan hançer olduğunu göremiyor musunuz? Adına da Avucunu Yala koysunlar. Stadyum ve Müzemizle ilgili mücadelemi bu Avucunu Yala AVM’si için de yapacağım.Önceliklerimiz gençler, esnafımız ve yatırımların önünü açmak olacaktır. Dışarıdan gelen market mahallelerimize kadar dalmıştır. Bunlar sınırlandırılacak ve esnafımız evine ekmek götürecek hale getirilecektir” dedi.
AMATÖRLÜK İTHAMI
Afyonkarahisar’ın son 10 yılda amatör kişilerin elinde oyuncak olduğunu söyleyen Özdilek, “Son 10 yılda Afyonumuz yöneteni ve yönetileni ile siyaset bataklığından aklını kullanıp kendini kurtaramadı ve birkaç amatör kişinin elinde oyuncak oldu. Onlar çok zengin oldu. Halkımız, esnafımız çok fakirleşti. Sayın Valimiz 6ncı İcra dairesini açtı. Afyon da 30 kişiden birisi icralık. İstihdam yaratacak büyüklükte hiçbir yatırım alamadı ve çocuklarımız İstanbul da iş arar oldu. Afyonlu Yüce Allah’ın bizlere bahşettiği sıcak suyu AFJET marifeti ile doğal gazdan daha yüksek paraları hemşerilerim ödemektedir. AFJET ödemelerinin düşürülmesi yönünde çalışacağım” diye konuştu.
“KOKARÇAY OLARAK KALACAK”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı da eleştiren Özdilek, “Eski adı şehremini olan belediye başkanı olarak sizin emanetinize verdiğimiz Afyonumuza sahip çıkamadınız ve belediyemizi zarara uğrattınız. Çapakçı Çayırı’nın 1,5 metre altı sudur. Bundan sonra yağmur suları, kaynak suları dâhil Uydu Kentteki evlerin altını sular basacaktır. Termal ve sanayi tesislerinin atık suları arıtılmadan dereye aktığı için her zamanki gibi kokarçay olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.
TÜM SİYASİ
PARTİLERE ÇAĞRI
Tüm partilerin tabanlarına “birleşme” çağrısında bulunan İsmail Özdilek, “Afyonumuz’daki bütün parti il başkanlarına ve bütün partililere, hemşerilerime ve aday olan arkadaşlarıma sesleniyorum. Siyaseti bir yana bırakınız. Genç nesillere örnek olacak şekilde Eskişehirli nasıl ki Yılmaz Büyükerşen’in etrafında birleşiyorsa, sizler de bir dönem etrafımda birleşip çağın ve geleceğin Afyon’unu yaratalım” dedi.
BASIN DA HEDEFTE
Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Özdilek, Belediye Başkan Adayları arasında ilk kez bir basın grubunu doğrudan eleştirdi. Özdilek, Gazete 3 ve Kanal 3 ile ilgili şu sözleri sarf etti:
“15 Ağustos 2013’ten itibaren Demokrat Parti’den Aday Adayı olduğumu açıkladım. Bugüne kadar AKP Ajansı gibi çalışan gazete ve televizyonlar hiç yer vermedi. Afyon usulü, o dedi, bu dedi şu dedi ile Afyonumuzun geleceğine hiçbir şekilde katkısı olmadı. Onlar, Belediye Başkanımız Sayın Buhranettin Çoban’ı kanal boyu yürütmekle meşguller. Ben; seçim müddetince amatör olarak yönetilen ve Afyon’u ilgilendiren her konuda duyarsız kalan ve AKP Ajansı gibi çalışan medya kuruluşlarına ihtiyacım olmayacaktır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme