Afyon, Okan Üniversitesi’ne yol gösterdi

Okan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerinin, Afyonkarahisar’daki yarışmada madalya kazanmaları, Üniversite’ye ışık oldu Okan Üniversitesi, geleceğin şef aşçılarını yetiştirecek olan gastronomi akademisyeni ihtiyacını karşılamak için İstanbul'un ilk ve tek Gastronomi Yüksek Lisans Programı'nı açtı.Okan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu (AŞPAFED) tarafından düzenlenen 2. Yemek Yarışması'nın Ulusal Kategorisi'nde 'Osmanlı Mutfağı' [&hellip]

Afyon, Okan Üniversitesi'ne yol gösterdi

Okan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerinin, Afyonkarahisar’daki yarışmada madalya kazanmaları, Üniversite’ye ışık oldu

Okan Üniversitesi, geleceğin şef aşçılarını yetiştirecek olan gastronomi akademisyeni ihtiyacını karşılamak için İstanbul’un ilk ve tek Gastronomi Yüksek Lisans Programı’nı açtı.
Okan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu (AŞPAFED) tarafından düzenlenen 2. Yemek Yarışması’nın Ulusal Kategorisi’nde “Osmanlı Mutfağı” çalışmaları ile Altın Madalya kazandı.
Okan Üniversitesi aynı yarışmada “En İyi Üniversite” ödülünün de sahibi oldu. Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından geçtiğimiz yıl “7 Bölge, 7 Lezzet” sloganıyla düzenlenen 2. Afyonkarahisar Ulusal Yemek Yarışması’na toplam 2’şer kişilik 5 ekip ile katılan Okan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencilerinden oluşan “Okan Gastronomi Ekibi”, 40 ekip arasından 3. olarak önemli bir başarıya daha imza attı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme