• Haberler
  • Spor
  • Afyon öğrencileri yarışmada birinci oldu

Afyon öğrencileri yarışmada birinci oldu

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen ve 14 farklı ilde düzenlenen 'Tematik Kış Kampları'nın Samsun’daki etkinliklerine katılan Afyon KYK öğrencileri Edebiyat Kampı'ndaki bilgi yarışmasında birinci oldu   Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tematik Kış Kampları yine her yıl olduğu gibi bu sene de coşkulu bir [&hellip]

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen ve 14 farklı ilde düzenlenen “Tematik Kış Kampları”nın Samsun’daki etkinliklerine katılan Afyon KYK öğrencileri Edebiyat Kampı’ndaki bilgi yarışmasında birinci oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tematik Kış Kampları yine her yıl olduğu gibi bu sene de coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Bu yıl 5’incisi düzenlenen Tematik Kış Kampları 14 farklı ilde ve temada gerçekleşti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öğrencilerinin katıldığı Edebiyat Kampı Samsun’da yapıldı. Kampa katılan öğrenciler hem öğrenip hem de eğlenerek kampta güzel bir şekilde zaman geçirdi.
Kamplar sürerken yapılan çeşitli yarışmalara ve turnuvalara katılan öğrenciler bilgi yarışmasında kendilerini göstererek, rakiplerini de geride bırakıp birinci oldu.
Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci’yi ziyaret eden öğrenciler başarılarını paylaştı. Dereci de öğrencilere gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Bakmadan Geçme