Afyon mu yoksa Kırklareli mi?

Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’da grup müsabakaları bu hafta oynanacak son maçlarla tamamlanıyor. Grupları lider bitirmeye yakın iki ekipten biri Pazar günü direkt olarak 2. Lig’e yükselme hakkı elde edecek Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’da artık son 90 dakikalar oynanacak. Birbirinden güçlü ekiplerin mücadele ettiği 2’nci Lig’de Afyonkarahisar’ın profesyonel takımı Afyonkarahisarspor’da şampiyonluk için [&hellip]

Afyon mu yoksa Kırklareli mi?

Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’da grup müsabakaları bu hafta oynanacak son maçlarla tamamlanıyor. Grupları lider bitirmeye yakın iki ekipten biri Pazar günü direkt olarak 2. Lig’e yükselme hakkı elde edecek

Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’da artık son 90 dakikalar oynanacak. Birbirinden güçlü ekiplerin mücadele ettiği 2’nci Lig’de Afyonkarahisar’ın profesyonel takımı Afyonkarahisarspor’da şampiyonluk için mücadele veriyor. 70 puanlı Kırklarelispor ile 69 puanlı Afyonkarahisarspor, bu hafta sonu çok önemli maçlara çıkacaklar. Bu maçlar sonucunda iki ekipten birisi 2’nci Lig’e direkt olarak katılma hakkı elde edecek, diğer ekip ise şansını Play-Off maçlarında deneyecek. Kırklarelispor, Bursa’da Orhangazispor’la karşılaşacak. Afyonkarahisarspor ise İzmir’de Altınorduspor’la mücadele edecek. Şampiyonluğa yakın iki ekibin rakipleri de Play-Off’lara yükselmek için bu maçları mutlaka kazanmak istiyor. Bu nedenle iki maçta çok büyük bir stres altında oynanacak. Afyonkarahisarsporluların bu nedenle gözü İzmir’de, kulağı da Bursa’da olacak. Afyonkarahisarspor’un direkt olarak 2’nci Lig’e yükselmesi için bu maçı kazanması yetmeyecek. Mor-beyaz-lılar, rakiplerinden 1 puan geride oldukları için Kırklarelispor’un Orhangazispor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Bunu bi-lerek hafta başından bu yana maçlara hazırlanan Haşigo, dün sabah saatlerinde İzmir’e gitmek üzere yola çıktı. İzmir’de bugün sabah ufak bir ter idmanı yapacak Afyonkarahisarspor, yarın çok önemli olan Altınorduspor maçına çıkacak ve 2’nci Lig’e yükselmek için ter dökecek.

Haşigolar İzmir’e akacak

Afyonkarahisarspor, Altınorduspor maçını kazanıp şampiyon olarak 2. Lig’e yükselmekte kararlı. Mor-beyazlılar hafta başından bu yana hiç durmadan bu maça hazırlandı. Ancak geçmiş maçlarda Afyonkarahisarspor’un Altınorduspor’a karşı bir türlü şansı yaver gitmedi. Bu kez şeytanın bacağını kırmakisteyen Şimşek, bu maçı kazanıp bir üst ligde Afyon’u temsil etmek istiyor. Afyonkarahisarsporlu taraftarlar da takımlarını İzmir’de yalnız bırakmayacak. Mor-beyaz tutkunları, takımlarını şampiyonluk kutlamasında yalnız bırakmayacaklar. Şampiyonluğa inanan mor-beyazlı taraftarların, İzmir’e çıkartma yapacakları öğrenildi. Öte yandan Afyonkarahisarsporlu yöneticiler de taraftarlara çağrıda bulunarak mor-beyaz sevdalılarını Altınordu maçına davet ettiler. Yöneticiler İzmir’e gitmeden önce takımlarına sonuna kadar güvendiklerini belirterek “Afyonkarahisarspor, artık şampiyonluğa hazır. Altınorduspor maçına büyük bir umutla çıkacağız. Taraftarlarımız takımlarını yalnız bırakmasınlar” dediler.

“Bizler inandık, siz de inanın”

Afyonkarahisarspor’un sezon başından buyana döktüğü terin semeresini alma vakti artık geldi. Mor-beyaz-lılar, ligin son maçında yarın deplasmanda Altınorduspor’la karşı karşıya gelecek. Şimşek, bu maçı kazanması halinde, 2. Lig’e yükselmek için büyük bir avantaj elde edecek. Avantaj elde edecek diyoruz çünkü Afyonkarahisarspor’un 1 puan önünde bulunan Kırklarelispor’un Orhangazi deplasmanında puan kaybetmesi gerekiyor. Mor-beyazlı ekipte moraller yerinde. Sakatlıkları devam eden Gökay ve Emre Batı bu maçta forma giyemeyecekler. Ama bunların yerine görev yapacak çok genç ve kaliteli futbolculara sahip Afyonkarahi-sarspor, Altınordu maçını kazanıp, şampiyonluk turları atmak istiyor.

Bakmadan Geçme