• Haberler
  • Genel
  • Afyon Mermeri’nin temsilcileri İstanbul’da – Kocatepe Gazetesi

Afyon Mermeri’nin temsilcileri İstanbul’da – Kocatepe Gazetesi

İstanbul’da düzenlenen Mermer Fuarı’na Afyonkarahisar’dan 8 firma katıldı İstanbul'da düzenlenen '11'nci Natural Stone 2014 Uluslarararası Mermer Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda Afyonkarahisar da temsil ediliyor. Fuar’a Afyonkarahisar'dan 8 firmanın katıldığı belirtildi.Fuarla ilgili bir açıklama yapan Afyonkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Fuar’a toplamda 180 firmanın katıldığını ve bunlardan 8'inin Afyonkarahisarlı firmalar olduğunu [&hellip]

Afyon Mermeri'nin temsilcileri İstanbul'da

İstanbul’da düzenlenen Mermer Fuarı’na Afyonkarahisar’dan 8 firma katıldı

İstanbul’da düzenlenen ‘11’nci Natural Stone 2014 Uluslarararası Mermer Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Afyonkarahisar da temsil ediliyor. Fuar’a Afyonkarahisar’dan 8 firmanın katıldığı belirtildi.
Fuarla ilgili bir açıklama yapan Afyonkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Fuar’a toplamda 180 firmanın katıldığını ve bunlardan 8’inin Afyonkarahisarlı firmalar olduğunu kaydetti. Şehitoğlu,“4-7 Haziran arasında gerçekleştirilecek fuara Afyonkarahisarlı firmalar olarak katılmanın heyecanını yaşıyoruz. Fuara ayrıca Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hüsnü Serteser de katıldı. Bu fuarda mermer ve doğaltaş teknolojilerindeki yenilikleri yakından tanıma fırsatı bulurken, bu yenilikler aynı zamanda sektörümüzün gelişmesi adına da büyük katkılar sağlayacaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme