Afyon mermeri Hindistan’a damgasını vurdu

Hindistan'ın Jaipur şehrinde düzenlenen India Stone Mart 2015, 8. International Stone Industry Exhibition (Doğaltaş ve Mermer Fuarına) Afyonkarahisar'da hizmet veren mermercilerde katıldı Hindistan'da önceki gün kapılarını açan India Stone Mart 2015, 8. International Stone Industry Exhibition (Doğaltaş ve Mermer Fuarına) Afyonkarahisar'dan Demmer Demireller Mermer Sanayi Adnan Demirel, Ekrem Demirel, TUREKS Mermer Osman Turunç, Özerler Mermer [&hellip]

Afyon mermeri Hindistan'a damgasını vurdu

Hindistan’ın Jaipur şehrinde düzenlenen India Stone Mart 2015, 8. International Stone Industry Exhibition (Doğaltaş ve Mermer Fuarına) Afyonkarahisar’da hizmet veren mermercilerde katıldı

Hindistan’da önceki gün kapılarını açan India Stone Mart 2015, 8. International Stone Industry Exhibition (Doğaltaş ve Mermer Fuarına) Afyonkarahisar’dan Demmer Demireller Mermer Sanayi Adnan Demirel, Ekrem Demirel, TUREKS Mermer Osman Turunç, Özerler Mermer Muhsin Özer-Begüm Özer katılarak ülkemizi ve Afyonkarahisar’ı temsil etti.
Fuarın açılış törenine Hindistan Racasthan Eyaleti Başbakanı Vasundhara Raje, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Başmüşaviri Ali Osman Koca, Doğaltaş ve Mermer Daire Başkanı Eyüp Yadigar, Hindistan Ticaret Müşaviri Vural Çekinmez, İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Başkanı Ali Kahyaoğlu, Demmer Demireller Mermer Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Demirel, Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel ve fuara stand açan firmaların temsilcileri katıldı.
Doğaltaş ihracatında dünya üçüncüsü olan sektöründeki en büyük buluşmalardan biri olan India Stone Mart 2015 Fuarı’na Afyonkarahisarlı firmalarda yoğun bir katılım gösterdi. Afyonkarahisar mermerinin Tük sınırlarını aşarak yurt dışında da tanınırlığının arttığının bir göstergesi olarak Afyonkarahisar mermeri fuarda büyük ilgi gördü. Hindistan Doğaltaş ve Mermer Fuarı, 29 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme