Afyon merkezde tarla satılacak

Afyonkarahisar il merkezinde 5015 metrekare tarla mahkemeden satılacak   Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Taşınmaz Afyonkarahisar il merkezine bağlı Anıtkaya Zafer Köyü Kocakır mevkiinde 130 ada 117 parsel sayılı tarla vasıflı olarak tapuya kayıtlıdır. Taşınmaz fiilen tarla olarak kullanılmaktadır. Üzerinde TEK lehine kurulan yerüstü irtifak tesisi vardır, elektik telleri geçmektedir. [&hellip]

Afyonkarahisar il merkezinde 5015 metrekare tarla mahkemeden satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Taşınmaz Afyonkarahisar il merkezine bağlı Anıtkaya Zafer Köyü Kocakır mevkiinde 130 ada 117 parsel sayılı tarla vasıflı olarak tapuya kayıtlıdır.

Taşınmaz fiilen tarla olarak kullanılmaktadır. Üzerinde TEK lehine kurulan yerüstü irtifak tesisi vardır, elektik telleri geçmektedir. Taşınmaz üzerinde ağaç ve yapı bulunmamaktardır. Herhangi bir altyapı imkanına sahip değildir. Taşınmazın etrafı komple tarla olup yaklaşık olarak Afyonkarahisar Kütahya Karayoluna 4 kilometre, Anıtkaya köyüne ise 3 kilometredir. Taşınmaz geometrik olarak dikdörtgendir, bir cephesi yol üç cephesi de komşu parsellerle çevrilidir. Taşınmaz topoğrafik olarak hafif eğimli yüzde 2-6, taşsız, toprağı orta derin profilli ve orta bünyelidir. Tarla tuzluluk, alkalilik ve drenaj gibi problemleri olmayan kuru tarım arazisi olduğu belirlenmiştir. Taşınmazın birinci satışı Afyonkarahisar Belediyesi Mezat Salonu’nda 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 14.30’da yapılacak. İkinci satış aynı yer ve saatte 1 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme